Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [2]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu maçın kaitesine bakar mısınız? Ne kadar güzel oynuyorlar ve izlemesi ne kadar keyifli. İzlerken bizim ligin maçları ile ister istemez kıyaslıyorum ve üzülüyorum.

Ozan Tufan'ı istesek verirler mi? Hem milli takıma da gelir : ))

21 maçta 7 gol atmış. : ))

Bu arada sahaları çok kötü.

Son düzenleme:
Ozan Tufan'ı istesek verirler mi? Hem milli takıma da gelir : ))

21 maçta 7 gol atmış.
Ozan iyi oynamıyor bence. Hull city de kişisel olarak iyi oyuncular var ama genel olarak takım oyunları güçlü. Nasıl paslaşıyorlar özet de görmüşsündür. Hull city yükselirse Ozan Tufan forma şansı bulamaz işte o zaman verirler :) Acun benim Fm de yaptıklarımı gerçek hayatta yapıyor. Kral adam valla :D

Ozan iyi oynamıyor bence. Hull city de kişisel olarak iyi oyuncular var ama genel olarak takım oyunları güçlü. Nasıl paslaşıyorlar özet de görmüşsündür. Hull city yükselirse Ozan Tufan forma şansı bulamaz işte o zaman verirler :) Acun benim Fm de yaptıklarımı gerçek hayatta yapıyor. Kral adam valla :D
Acun'un takımının zemin kalitesi Exxen alt yapısı gibi. Çok kötü saha.

• Like
Tepkiler: Vvv

Yorumlara bakıyorum da bunlara ANÇ müstehak. Semih'i görüyorsun bunu niye oynatmadılar diye bağırıyorlar. Akadamiden gençler yetenekli onları oynatacağız diyorsun niye transfer yapmıyorsun diyorlar. Bunlar eğitilmezdir ha.
Bu eşekler Demir Ege'ye de çok yükleniyorlar. Çocuk ciddi sakatlıktan çıktı, fiziği ve gekişimi bundan etkilendi, ona rağmen gayet iyi döndü. Transfer konusuna gelirsek; yönetim açıkça konuşmalı. Beklediklerinden de kötü bir durumla karşılaşmış olabilirler. Çebi tüm paraları bozdurmuş, kendi alacağını çekle almış, Ruiz'in parasını bile ödememiş. Bunları net bir şekilde açıklamalılar.

Benim şu anlık olumsuz baktığım tek şey santos seçimi oldu. Daha genç birisini beklerdim. Artık Td'ye göre transfer yapılmayacak dendikten sonra Santos'un gelmesiyle, o istemedi diyorlar. Bu da bahsettikleri duruşla uyuşmuyor.

Bu eşekler Demir Ege'ye de çok yükleniyorlar. Çocuk ciddi sakatlıktan çıktı, fiziği ve gekişimi bundan etkilendi, ona rağmen gayet iyi döndü. Transfer konusuna gelirsek; yönetim açıkça konuşmalı. Beklediklerinden de kötü bir durumla karşılaşmış olabilirler. Çebi tüm paraları bozdurmuş, kendi alacağını çekle almış, Ruiz'in parasını bile ödememiş. Bunları net bir şekilde açıklamalılar.

Benim şu anlık olumsuz baktığım tek şey santos seçimi oldu. Daha genç birisini beklerdim. Artık Td'ye göre transfer yapılmayacak dendikten sonra Santos'un gelmesiyle, o istemedi diyorlar. Bu da bahsettikleri duruşla uyuşmuyor.
Santos fikrine soğuk kalmış olmasam da o kadar da uzak değilim. Kötünün iyisi ya da iyinin kötüsü. Takımın mevcut halini, ekonomik durumunu gören genç ve istekli hocaların takıma karşı soğuk olmasını anormal bulmuyorum açıkçası. O yüzden planları biraz şaşmış gibi duruyor. Menajerlerin yaptıklarını da Ali Ece, Hakan Gündoğar, Şafak Malatya gibi isimlerden duyduktan sonra ben kulübe bu konuda kızamıyorum.

Transferde Santos'u öne atmaları biraz baskıyı kaydırmak gibi geliyor bana. Santos'un çok seçici bir hoca olduğunu düşünmüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık