Hıza ihtiyacı yok ki nasılsa ileri çıkmayacak çıkarsa da geri döndürülecek. Hani geri dönerken hızlı dönsün diyeyse olabilir tabiiHücumcu bek ve ben hızını lig için yeterli buldum. 18 maç kaçırmış 12si bu sezon 6 sı geçen sezon sonu. Sakatlık sonrası ligde 8 maça çıkmış 588 dakika oynamış biri hariç 11de başlamış. Büyük risk.
Hiç şaşırmadım nedense bu özelliklere
Biz geniş alanda oynamıyoruz çünkü geniş alanda oynamak da bir taktiktir. Yukarıda @Count Alucard istatistiği paylaşmış. O yüzde otuz beşlik kısmın büyük çoğunluğu daha fazla defanstaki arkadaşlarına pas atamayacağını anladığı an şişirdiği toplardan geliyor. Önceden de Nwakaeme'ye atılıyordu o toplar adam kendi başına bir şeyler yapıyordu. Şimdi takımda yetenekli oyuncusu sayısı da hayli kısıtlandığı için sistemsizlik herkesin yüzüne çarpmaya başladı. Buna rağmen halen daha pahalı ve kumar transferleri yapmaya çalışıyoruz. Takımın hocası olmadığı zaten kesin de ondan da kötüsü idarede ne yazık ki.yatıp kalkıp dortmund izlemiyorum aklımda kalan, o kadar da hızlı olmadığıydı. hem ayrıca, dortmund takım boyu kısa olan bir takım. sizin birkaç maçınızı izledim, geniş alanda oynuyorsunuz. anadolu takımlarındaki pır pır kanat oyuncuları otoban yapar sizin sağ kanadı.
3-5 ateşleyin rekabet kızışsın. Haksızlık oluyor.
Hasan Arat alemi tamir ediyor.