Montana 2 Şub 2024 #5,132 2 0 öne geçtik ama oyunu da verdik, ilerde kaptırılan her top tehlikeli atak yiyoruz
Üye silindi 789 2 Şub 2024 #5,134 Montana dedi ki: Barış 40 milyon Genişletmek için tıkla ... Bir tık üstü PSG'de oynuyor şu an.
Montana 2 Şub 2024 #5,135 Feitan dedi ki: İyi başladık. 1 gol daha sallamak lazım Samsun'un sağı solu belli olmaz. Genişletmek için tıkla ... adamlar 2. gol sonrası top göstermiyor la bize. İkinci yarı Kerem Zaha değişikliği lazım
Feitan dedi ki: İyi başladık. 1 gol daha sallamak lazım Samsun'un sağı solu belli olmaz. Genişletmek için tıkla ... adamlar 2. gol sonrası top göstermiyor la bize. İkinci yarı Kerem Zaha değişikliği lazım
Montana 2 Şub 2024 #5,139 bizdeki toplarda çip olduğunu sanmıyorum ben, çizgi sistemi gibi hakem kendi durduruyor bu sistemde de
bizdeki toplarda çip olduğunu sanmıyorum ben, çizgi sistemi gibi hakem kendi durduruyor bu sistemde de
Feitan 2 Şub 2024 #5,140 İcardi'nin pozisyon ofsayt. Biraz dikkat etse iyi olacak önündeki adama bakmıyor.