Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [2]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üye silindi 789

F.Karagümrük Levet Mercanı vermedi.

Başakşehir bedavaya aldığı ve maaşının neredeyse tamamını ödediğimiz oyuncuyu geri vermek için para istiyor.

İşler yolunda gitmiyor. Herkes bize karşı. Bu şampiyonluk habercisi değildir de nedir :gamyon:
Habercisidir umarım ama sıkıntıya düşebiliriz..

Aurier ve Vinicius ile kapatacağız ara transfer dönemini gibi. Sol bek için acele edilmiyor denmiş ama bu biz sol bek almayacağız haberi gibi.

Sol - sağ - Vinicius'a tamamdım ama sol bek alacağız havasında değil yönetim.

Habercisidir umarım ama sıkıntıya düşebiliriz..

Aurier ve Vinicius ile kapatacağız ara transfer dönemini gibi. Sol bek için acele edilmiyor denmiş ama bu biz sol bek almayacağız haberi gibi.

Sol - sağ - Vinicius'a tamamdım ama sol bek alacağız havasında değil yönetim.
Rıdvan konusunda 1M fark için diretmemek lazım bence.

Oyuncunun kariyeri için gelmesini istemem. Çünkü kim gelirse gelsin Barış bir şekilde 1. tercih olabilir özellikle bazı maçlarda. Bu yüzden gelen bek biraz kötü performans gösterse hemen Barış sola çekilir.

Ancak eğer alınacaksa +1 verilip alınmalı. Rıdvan böyle devam eder ve avrupa şampiyonasında da oynarsa o zaman 5'e istesen de alamazsın.

kadrodaki en beğenmediğim 3 futbolcu da satıldı ve toplamda 40m€'ya yakın gelir elde ettik.

tabi... yerlerine futbolcu almadığımız için dar olan kadromuz daha da daraldı ve ilk 6'ya girme ihtimalimiz %10'un altına düştü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık