Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [2]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaşlı teknik direktör yabancı da olsa çekilecek dert değil. Daha rüştünü ispatlamaya gelecek genç ve deneyimli adamlar lazım.
Ancelotti falan değilse morukları takımlara sokmamak gerekiyor. Herifin futbolu çok sıkıcıydı, hiç istemiyordum bu bunağı.Taraftara uyup, sırf ismi var diye A+ saçmalığına bunu aldılar. Leao'yu oynatmayan moruğun teki uzun durmaz burada.

Beşiktaşlı arkadaşlar sizce pozisyon penaltı mı? Yayın bende 144p olduğu için anlaşılmıyor.
Bende de yayın sıkıntılı, arkadan temas var gibi geldi bana.

Bahtiyar 10 numara değil ki, direkt mevksi olmayan düz bir adam. Sana 10 numara olduğunu kim söyledi? Necip ise uzun zamandır ön libero değil, hatta stoperde daha iyi oynuyor artık 6 numaraya kıyasla. :bilmem:
Sadece bu maçtan örneklerle cevap vereyim:
-Bahtiyar net bir 10 numaradır, daha demin çıkarttığı penaltı düdüğü çaldırtan top da bunun kanıtıdır. Ne zaman 10 numara mevkiine yaklaşsa, çok güzel üretiyor.
-Yediğimiz golü izlersen Necip'in stoperlikle uzaktan yakından alakası olmadığını göreceğini umuyorum. Diğer yerlerde daha kötü olması, stoperliği becerebildiğinin bir göstergesi değil maalesef.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık