rcsFener'e dün ne dediysek başımıza geldi, yandık.
rcsFener'e dün ne dediysek başımıza geldi, yandık.
Artık penaltı muhabbetini hakkıyla @Count Alucard ve @Skywalker reyizler çevirebilir bize susmak düşerBiz de RCS diyeceğiz ne diyelim. Tek maçta 2 penaltı her kula nasip olmaz. Dün o kadar ''RCS yok, penaltı yalan'' diye takıldık.
Ben de anlamadım. Yalnız ismaile itti diyen de bu hakemmiş ya la. Ona faul verdi torreiranın bu harekete faul vermedi. İkisinde de faul yoktu.Hakem yorumu İcardi ofsaytta ise geçerli. Ofsayt pozisyonu belli belirsizdi yarı otomatik denen zımbırtı niye kullanılmadı onu anlamadım.
Penaltılar temizdi bence icardi gölü de temizdi. FByle biraz az dalga geçmemiz lazım.heheheBiz de RCS diyeceğiz ne diyelim. Tek maçta 2 penaltı her kula nasip olmaz. Dün o kadar ''RCS yok, penaltı yalan'' diye takıldık.
Artık penaltı muhabbetini hakkıyla @Count Alucard ve @Skywalker reyizler çevirebilir bize susmak düşer
Penaltılar temizdi bence icardi gölü de temizdi. FByle biraz az dalga geçmemiz lazım.hehehe
5 hakkımız daha var : PArtık penaltı muhabbetini hakkıyla @Count Alucard ve @Skywalker reyizler çevirebilir bize susmak düşer