fas çıktı, bir aksilik yaşanmazsa eğer kongo da çıkacak. elenmeleri büyük sürpriz olur.Fas ve Kongo ne yaptı?
fas çıktı, bir aksilik yaşanmazsa eğer kongo da çıkacak. elenmeleri büyük sürpriz olur.Fas ve Kongo ne yaptı?
fas çıktı, bir aksilik yaşanmazsa eğer kongo da çıkacak. elenmeleri büyük sürpriz olur.
Puan durumları ve averajlara baktım da olası 3.lüğe oynayanların galibiyetlerde ve bazılarının beraberlikte en dezavantajlı Fildişi Sahili gözüküyor.çıkar çıkmasına da fildişi'nin ilk 4 dışında kalma ihtimali çok düşük. hem ayrıca ev sahibi fildişi'nin kupadan elenmemesi için şike de döner muhtemelen.
zambiya fas'tan puan almalı ve namibya mali'ye yenilmemeli. fas da mali de çıktı. yatarlarsa eğer rakiplerine, fildişi elenir.Puan durumları ve averajlara baktım da olası 3.lüğe oynayanların galibiyetlerde ve bazılarının beraberlikte en dezavantajlı Fildişi Sahili gözüküyor.
fener, içerde 5 yediği için intikam maçına çıkacak trabzon deplasmanına. ts tam kadro çıksa bile 4-5 tane sallar fb.Trabzonspor'un adamlar Fener maçına yetişmeli acil.
fener, içerde 5 yediği için intikam maçına çıkacak trabzon deplasmanına. ts tam kadro çıksa bile 4-5 tane sallar fb.
yok ya ne alakası var. 2 takımla da bağım yok ki?Totem mi?
O yüzden daha kolay olur bence.zambiya fas'tan puan almalı ve namibya mali'ye yenilmemeli. fas da mali de çıktı. yatarlarsa eğer rakiplerine, fildişi elenir.
Tam kadro bir Ts zayıf rakibine acımaz çünkü fenerin zayıf noktası biziz.fener, içerde 5 yediği için intikam maçına çıkacak trabzon deplasmanına. ts tam kadro çıksa bile 4-5 tane sallar fb.
yok ya ne alakası var. 2 takımla da bağım yok ki?
ben totem yapmam ve maç bittikten sonra hakem konuşmam. sevmiyorum çünkü. benim hoşuma giden, takımım iyi de gitse kötü de gitse futbolculara ve teknik direktöre sallamak.Bilmiyorum herkes totem yapıyor. Belki bir şekilde West Ham'a yarıyordur bu durum.