Kadıköyde feneri 3 leyen trabzonu kendi evinde 5 lemek. Galatasarayın büyüklüğü can sıkıyor
Girona bunlara yenilince fena üzülmüştüm gidip Barça'ya patladılar. Bernabeu'da kupayı kaldırsalar da bi içim rahatlasa. İmkanı yok gerçi ama :dalmeria'nın iptal edilen golü gri pozisyon ve real'in attığı 2. golde el var ama devre arasında hakemlerin hesabına paralar yattığından olsa gerek real'e kazandı maçı. penaltıları da gri pozisyon. var çağırmamalıydı.
futbol dünyasındaki en nefret edilesi camia real madrid camiası.
Yine dikti topu da yeterince dikemedi.Kerem topa vurmayı öğrenmiş aferim.
la liga yönetimi, girona'nın şampiyon olmasının yaratacağı sürprizin la liga'ya olan ilgiyi artıracağına karar verirse, şampiyon olabilir girona. büyük takımların en çok kollandığı lig la liga. girona için başka bir ihtimal yok.Girona bunlara yenilince fena üzülmüştüm gidip Barça'ya patladılar. Bernabeu'da kupayı kaldırsalar da bi içim rahatlasa. İmkanı yok gerçi ama :d
barcelona da temiz değil ama real bu konuda çıtayı çok yukarılara koyuyor.Biz bir günde mi Messi sevdalısı olduk, bir günde mi Penaldo dedik?
TS yensin diye yapılan totem tutmayınca gelen pişmanlık hissi.Trabzon'u deplasmanda yeneriz demiştim.
Totemci olmadığım tescillendi![]()