Hayat devam ediyor şimdilik ama bu futbolla sene sonu fener şampiyonluğunu izleriz
Bence penaltı değil, mecburi verdi, hakkımızı yedikten sonra şimdi düzeltmeye kalktı yoksa üstüne gidilecekti. Bu hakemlerle gitmez. Gs de böyle maç kazanacaksa hiç kazanmasın.Mal herif son anda formayı çekiştirmese kimse penaltı çalmazdı. Penaltı pozisyon tatavaya gerek yok
Eksiğe, ona buna lafım yok, ama hırs yok ya, bir 37lik Mertens koşuyor, onun da benzini bir yere kadar.Hayat devam ediyor şimdilik ama bu futbolla sene sonu fener şampiyonluğunu izleriz
Biraz erken salsa barışı sıkıntı yok. Ama son ana kadar sarılmaya hatta kendine çekmeye devam ediyor. Barış'ın topa çıkma vs şansı yok.Çok gri ama bence değil. Neden diye sorulacaksa o top her türlü kalecinin.
Maçı izlemedim penaltı denilince baktım. Haso son anda formayı net şekilde çekiyor. Buna penaltı verilmese olay olurdu asıl. Safi boş beleş penaltı tamamen oyuncunun hatası.Bence penaltı değil, mecburi verdi, hakkımızı yedikten sonra şimdi düzeltmeye kalktı yoksa üstüne gidilecekti. Bu hakemlerle gitmez. Gs de böyle maç kazanacaksa hiç kazanmasın.
Değil, bu pozisyon orta sahada olsa kimse calmaz. Maç da 10 kere bu pozisyon oluyor bunlar basit şeyler. Bunlar faul bile değil, eğer faul sayarsan 50 kere oyun durar. Dzeko verilen hiçbir penaltı doğru karar değil. Bu hakem bugun daha bariz şeylere bakmadı bile. Eyyam penaltısı.Mal herif son anda formayı çekiştirmese kimse penaltı çalmazdı. Penaltı pozisyon tatavaya gerek yok
Gördüğüm şekli penaltıydı. Haso'nun net formadan çektiğini gördüm yere doğru. Bir kere çekme olmuşsa bunun lamı cimi yok penaltı. Sana bana kalmaz doğrusu.Değil, bu pozisyon orta sahada olsa kimse calmaz. Maç da 10 kere bu pozisyon oluyor bunlar basit şeyler. Bunlar faul bile değil, eğer faul sayarsan 50 kere oyun durar. Dzeko verilen hiçbir penaltı doğru karar değil. Bu hakem bugun daha bariz şeylere bakmadı bile. Eyyam penaltısı.