Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [2]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok gri ama bence değil. Neden diye sorulacaksa o top her türlü kalecinin.
Biraz erken salsa barışı sıkıntı yok. Ama son ana kadar sarılmaya hatta kendine çekmeye devam ediyor. Barış'ın topa çıkma vs şansı yok.

Bence de her türlü top kaleci de ama Aponun yüzünün koruması gibi bu da geçerli bir husus değil.

Ucuz penaltı ikisi de. Ama doğru kararlar.

Bence penaltı değil, mecburi verdi, hakkımızı yedikten sonra şimdi düzeltmeye kalktı yoksa üstüne gidilecekti. Bu hakemlerle gitmez. Gs de böyle maç kazanacaksa hiç kazanmasın.
Maçı izlemedim penaltı denilince baktım. Haso son anda formayı net şekilde çekiyor. Buna penaltı verilmese olay olurdu asıl. Safi boş beleş penaltı tamamen oyuncunun hatası.

Mal herif son anda formayı çekiştirmese kimse penaltı çalmazdı. Penaltı pozisyon tatavaya gerek yok
Değil, bu pozisyon orta sahada olsa kimse calmaz. Maç da 10 kere bu pozisyon oluyor bunlar basit şeyler. Bunlar faul bile değil, eğer faul sayarsan 50 kere oyun durar. Dzeko verilen hiçbir penaltı doğru karar değil. Bu hakem bugun daha bariz şeylere bakmadı bile. Eyyam penaltısı.

Değil, bu pozisyon orta sahada olsa kimse calmaz. Maç da 10 kere bu pozisyon oluyor bunlar basit şeyler. Bunlar faul bile değil, eğer faul sayarsan 50 kere oyun durar. Dzeko verilen hiçbir penaltı doğru karar değil. Bu hakem bugun daha bariz şeylere bakmadı bile. Eyyam penaltısı.
Gördüğüm şekli penaltıydı. Haso'nun net formadan çektiğini gördüm yere doğru. Bir kere çekme olmuşsa bunun lamı cimi yok penaltı. Sana bana kalmaz doğrusu.

Gs'nin puan kaybetmediği her hafta futbolun adaleti yıllık izne çıkmış demektir. Hamile ingilizce öğretmeninden beter mesai yiyor bu sene.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık