Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [2]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Semih’in güzel golleri ve asisti çok önemliydi. Maşallah aslanım 3 maçta 4 gol 1 asistle oynuyor. Ben kaçıra kaçıra atmaya başlayacak demiştim. Allah sakatlık vermesin.

Semih’in harika performansının yanında Demir Egeyi atlamamak lazım. Ligde ilk defa ilk 11 oynadı ve asistini yaptı. Kıymetli oyuncu.

Umarım hocamız Umut eşeğini gördükten sonra yapıştırır Emrecanı oraya. Cenki de görmüştür sanırım.

Mevcut kadrodaki akademilileri geçip Karagümrüke baktım, Dituro iyileşti bizim diğer aslan oynar mı diye ve Dituronun takımdan ayrıldığını gördüm. Keşke bu maç da dursaydı da Emre bize karşı oynamasaydı. İnşallah 12-13 şut çekip 10 tanesini Emre’nin kurtardığı 3-0lık bir maç olur.

Defansda tecrübenin çok önemli olduğunu düşünüyorum onun için oldukça iyi transfer. 11 olarak alındığını da sanmıyorum. Güzel bir yedek olabilir. Uzun süredir kendisini izlemedim performansı nasıldır bilmem
Güzel bir yedek olur da bu adam çaptan çok düşmediyse ligin en iyi stoperi olur geldiği gibi tatava yapmadan basar geçer. O da var

evet ji-sung park çok iyi bir futbolcuydu ama rooney, ronaldo'ya sallamak için beni bile övebilir. herif takmış ronaldo'ya. carrick'inden vidic'ine kadar hepsi çok çok iyi oyunculardı ve başlarında alex ferguson vardı. komple iyi bir takımdınız.

işine bak rooney hoca, bırak artık ronaldo'yu hedef almayı. hem ayrıca o takımdan bir kişiyi öne çıkartmam gerekirse ne park ne rooney ne de ronaldo olurdu öne çıkartacağım kişi. paul scholes olmasaydı eğer bu kadar başarılı olamazdı o takım.

evet ji-sung park çok iyi bir futbolcuydu ama rooney, ronaldo'ya sallamak için beni bile övebilir. herif takmış ronaldo'ya. carrick'inden vidic'ine kadar hepsi çok çok iyi oyunculardı ve başlarında alex ferguson vardı. komple iyi bir takımdınız.

işine bak rooney hoca, bırak artık ronaldo'yu hedef almayı. hem ayrıca o takımdan bir kişiyi öne çıkartmam gerekirse ne park ne rooney ne de ronaldo olurdu öne çıkartacağım kişi. paul scholes olmasaydı eğer bu kadar başarılı olamazdı o takım.
Ya bir yürü git Rooney. Apaçiye say söv kafa at ama şunu deme yahu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık