Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [2]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Carlo Ancelotti, "Arda Güler, yakında süre almaya başlayacak. Arda çok genç, daha 18 yaşında. O, Real Madrid'in bugünü ve geleceği. Şu anda çok rahat durumda ve döndüğü için çok mutlu. Ona güveniyoruz. Burada uzun yıllar olacak, 1-2 maç oynamamasının ne önemi var? Cumartesi günü oynanacak Arandina maçında bugün oynamayan oyuncular oynayacak."

Carlo Ancelotti, "Arda Güler, yakında süre almaya başlayacak. Arda çok genç, daha 18 yaşında. O, Real Madrid'in bugünü ve geleceği. Şu anda çok rahat durumda ve döndüğü için çok mutlu. Ona güveniyoruz. Burada uzun yıllar olacak, 1-2 maç oynamamasının ne önemi var? Cumartesi günü oynanacak Arandina maçında bugün oynamayan oyuncular oynayacak."
Insta sayfasına döndü bu da milleti beklentiye sokuyor. Ne maçlar geçti 3 5 dk oynardı, ülke c.tesi gününü bekleyecek bu seferde xD

Bu çocuk olumsuz yorum yaptıysa hoca başarılı olacak demektir.

Net bir şekilde adamı tanımıyorum. Ama saçma sapan istatistikle adamı eleştirmeye çalışıyorlar. Hücum oynatmıyormuş, kanıtı Rangers kariyerinde maçlarının %48'inin alt bitmesiymiş. Hani rakipten yediği goller de maçın üst bitmesini sağlar ya? Sergen Yalçın istifa ettiği sezon 20 maça çıkmış ve 14 tanesi üst bitmiş. Peki bu üst biten maçların kaç tanesini kazanmışız? 5 tanesini.

Son düzenleme:

Bu çocuk olumsuz yorum yaptıysa hoca başarılı olacak demektir.

Net bir şekilde adamı tanımıyorum. Ama saçma sapan istatistikle adamı eleştirmeye çalışıyorlar. Hücum oynatmıyormuş, kanıtı Rangers kariyerinde maçlarının %48'inin alt bitmesiymiş. Hani rakipten yediği goller de maçın üst bitmesini sağlar ya? Sergen Yalçın istifa ettiği sezon 20 maça çıkmış ve 14 tanesi üst bitmiş. Peki bu üst biten maçların kaç tanesini kazanmışız? 5 tanesini.
Bu adam başarısız da olabilir, ama şimdiden yapılan yorumlar, baskılar tamamen akıl tutulması. Valerien'e benzeten, Rıza daha iyiydi ve stajyer hoca diyen andavallar var. Şu 1.5 senede kupa beklemiyorum, Bilic kadar etki etse yeterli benim için, tabi genç isimleri oynatmak şartıyla. 1.5 sene sonra belli sorunları halledip daha iyi isme geçiş yapabiliriz.

Futbol kümülatif ilerler, umarım belli temel atılabilir bu 1.5 senede.

Son düzenleme:
Bu adam başarısız da olabilir, ama şimdiden yapılan yorumlar, baskılar tamamen akıl tutulması. Valerien'e benzeten, Rıza daha iyiydi ve stajyer hoca diyen andavallar var. Şu 1.5 senede kupa beklemiyorum, Bilic kadar etki etse yeterli benim için, tabi genç isimleri oynatmak şartıyla. 1.5 sene sonra belli sorunları halledip daha iyi isme geçiş yapabiliriz.

Futbol kümülatif ilerler, umarım belli temel atılabilir bu 1.5 senede.
Gençleri oynatabileceğini düşünüyorum. Feyenoorddaki ilk sezonunda 21 yaşındaki stoper ikilisiyle oynamış. Yine sağ beki 20 yaşındaymış o dönem. Altyapıdan gelen Rick Karsdorp'tan 16 milyon, Kongolo'dan 15 milyon kazanmış Feyenoord. Yine altyapıdan gelen 22 yaşında olan Vilhenayı oynatmış, 9 milyona satmış. Üçü de şu an ortalama oyuncular ama üçünden de verim alıp parlatmış. Tabi tamamen kağıt üzerinde. Tamamen olumsuz bakmıyorum o yüzden. Başarı ihtimali Sergenden yüksek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık