Biz daha böyle çok ses çıkarırsak çok geri adım atar
Biz daha böyle çok ses çıkarırsak çok geri adım atar
"Bazı aksaklıklar" mı? Yetersiz bir ortak bildiri olmuş. Kendi başlarına, daha iyi ve güçlü ifade etmeleri gerekiyor. 2030'daki Dünya Kupası bunlara verilmemeli. Dünyadaki tüm insanlar birleşmeli gerekiyorsa bunun için, paraları var diye her boku satın alabileceklerini sandılar. O petrol paranız bitince ben göreceğim sizi.
Bu büyükekşi açıklaması zaten. Neymiş " ev sahibi federasyona teşekkür" müş"Bazı aksaklıklar" mı? Yetersiz bir ortak bildiri olmuş. Kendi başlarına, daha iyi ve güçlü ifade etmeleri gerekiyor. 2030'daki Dünya Kupası bunlara verilmemeli. Dünyadaki tüm insanlar birleşmeli gerekiyorsa bunun için, paraları var diye her boku satın alabileceklerini sandılar. O petrol paranız bitince ben göreceğim sizi.
Bazı iddialar ülkeye dönüşte yaşanabilecek bir takım olası aksaklıkları engelleme maksatlı böyle suya sabuna dokunmayan bir açıklama yapıldığı, asıl açıklamanın dönünce yapılacağı yönünde."Bazı aksaklıklar" mı? Yetersiz bir ortak bildiri olmuş. Kendi başlarına, daha iyi ve güçlü ifade etmeleri gerekiyor. 2030'daki Dünya Kupası bunlara verilmemeli. Dünyadaki tüm insanlar birleşmeli gerekiyorsa bunun için, paraları var diye her boku satın alabileceklerini sandılar. O petrol paranız bitince ben göreceğim sizi.
Çıkışın yasaklandığı söylentisi vardı da şimdilik gelecekler gibi gözüküyor.Bazı iddialar ülkeye dönüşte yaşanabilecek bir takım olası aksaklıkları engelleme maksatlı böyle suya sabuna dokunmayan bir açıklama yapıldığı, asıl açıklamanın dönünce yapılacağı yönünde.
Ali Koç ve Dursun Özbek ortak basın açıklaması yaparlar o da asıl beklediğimiz içerikte olur diye düşünüyor, umut ediyorum.
O zaman anlarım da, burada da güvenlikleri yok. Bu adamlar bizim topraklardaki elçilikte adamı kıymaya çevirmediler mi? En baştan peşkeş çekmeyeceklerdi. :/Bazı iddialar ülkeye dönüşte yaşanabilecek bir takım olası aksaklıkları engelleme maksatlı böyle suya sabuna dokunmayan bir açıklama yapıldığı, asıl açıklamanın dönünce yapılacağı yönünde.
Ali Koç ve Dursun Özbek ortak basın açıklaması yaparlar o da asıl beklediğimiz içerikte olur diye düşünüyor, umut ediyorum.
Kendi iyiliği için en geç sezon sonu oradan ayrılmasını umuyorum.Şundan haber var mı?
![]()
Yani. Bu örnekte olduğu gibi İdam edecek halleri yok ama süründürebilirler.Çıkışın yasaklandığı söylentisi vardı da şimdilik gelecekler gibi gözüküyor.
O da doğru ama en azından o çölün ortasında kalmaktan iyidir. :/O zaman anlarım da, burada da güvenlikleri yok. Bu adamlar bizim topraklardaki elçilikte adamı kıymaya çevirmediler mi? En baştan peşkeş çekmeyeceklerdi. :/