@justahuman : daha fazla süre bulmalı
Fener'i tek başına yok etmiş.
@justahuman : daha fazla süre bulmalı
Çok temiz koşu attı. Cenk bu sezon bunu bir kere bile yapmadı. Muleka ile iyi bir ikili durdular bu maç.Cenk neden oynamamalı bu yüzden oynamamalı işte. Adam artık bu koşuları atamıyor. Seih adına sevindim, umarım sakatlık yaşamaz da oynamaya devam eder.
İlk yarı pozisyon olarak son 10 maçın en zengin maçıydı herhalde. Gelen her td hep aynı şeyi denedi, kardeşim yılların tecrübesi Şenol takımı adam edemedi bu kadroyla siz mi bir şey çıkaracaktınız. Serdar Topraktepe, alt yapıda yaptığı şeyleri burada da yapınca pozisyon zenginliği oldu bizim açımızdan. Defansif zafiyet halen var, halen hatalar yapıyoruz. Neyse devre arası iki baba stoperle bir şeyler düzelir.
Bende anlayamadım, top Muleka'dan Salih'e gitmedi veya o görüntüyü vermediler. Oyuncu topa vuruyor gibi geldi bana Muleka niye offside onu anlayamadım.Çok saçma pozisyon..Çok temiz koşu attı. Cenk bu sezon bunu bir kere bile yapmadı. Muleka ile iyi bir ikili durdular bu maç.
Açıkçası Amartey oynayacaksa 6 numara oynamalı. Amir 6dan çok 8 gibi oynadı ilk yarıda.
Oyun tarzı olarak bariz bir fark var. Akademide Serdar hoca bu oyunu oynatmaya çalışıyordu hep. Amir ve Salihin çok iyi oturduğunu düşünüyorum. Ama bu kıyaslama eldeki oyuncuların sahip olduğu imkanlarla alakalı.
Bu arada salihin golü nasıl ofsayt? Top Hataylı oyuncudan düşmüyor muydu Mukekanın önüne?
Oyunun akışında olması yetiyor müdahalesi ofsayt olmasına yeterli yani. Topa hareketlenmesi falan. Orada topla ilişiğini tamamen kesmesi gerek. Kalecinin de gerisinde olduğu için ofsayt. Şans.Bende anlayamadım, top Muleka'dan Salih'e gitmedi veya o görüntüyü vermediler. Oyuncu topa vuruyor gibi geldi bana Muleka niye offside onu anlayamadım.Çok saçma pozisyon..