Birçok pozisyonu gerçekten gol olmasın kararim yüzünden korkusu ile geçiştirdi.Kötü yönetti ama art niyetli değildi bence
Birçok pozisyonu gerçekten gol olmasın kararim yüzünden korkusu ile geçiştirdi.Kötü yönetti ama art niyetli değildi bence
Şizofrene bağladın herhalde timsah o topun kimseye teması yok. xdKaleye giden topu koluyla engellemiş oyuncunuz gel konuş @Montana![]()
Koluna çarpıyor net penaltı, ofsaytımsı gözleri aç artık.Şizofrene bağladın herhalde timsah o topun kimseye teması yok. xd
Abi hak yemeyi hak görüyorsunuz, ne diyeyim, ben temennimi yazdım, umarım aynı pozisyonlar yaşanır da görürüz objektifliginizi.Gs aleyhine üst üste bir şey mi oldu da denilsin? Biraz hakem gsnin aleyhine karar verince neler neler konuşuldu burada. O yüzden boş algıyı geçelim lütfen.
Ne alaka hak yemeyi hak görüyoruz? Bunu bizim dememiz gerekmiyor mu? Ofsaytımsılar vs sanki Fener yaptı da haktan bahsediyorsun. Ayrıca benim attığım mesaj ile ne alakası var?Abi hak yemeyi hak görüyorsunuz, ne diyeyim, ben temennimi yazdım, umarım aynı pozisyonlar yaşanır da görürüz objektifliginizi.
Atılsa GS mağdur olur. Çünkü kollanmaya alışmış Okan hocaBu Torreriaya hakemi aldatmaya yönelik hareketten neden kart verilmiyor? Her maç minimum 2-3 kere kendini yere atıyor.
Ben maç özelinde konuşuyorum? Bu maçta da ortada olan pozisyon için bile sürekli hayır diyorsunuz, ben de diyorum ki umarım aynısını yaşarsınız, bu kadar.Ne alaka hak yemeyi hak görüyoruz? Bunu bizim dememiz gerekmiyor mu? Ofsaytımsılar vs sanki Fener yaptı da haktan bahsediyorsun. Ayrıca benim attığım mesaj ile ne alakası var?