Fanatik GS'li Erman Toroğlu bile penaltı diyememiş, oynaşmışlar, el kafanın üstünden gidiyor falan diyor.Penaltı usta.

Sende Ridvan de hala... :S
Fanatik GS'li Erman Toroğlu bile penaltı diyememiş, oynaşmışlar, el kafanın üstünden gidiyor falan diyor.Penaltı usta.
Erman'ın videosunu izledim görüntü başka açılardan paylaşılmadığı için yayıncı kuruluşu eleştiriyordu. Başka açıdan tekrar mı izlemiş?Fanatik GS'li Erman Toroğlu bile penaltı diyememiş, oynaşmışlar, el kafanın üstünden gidiyor falan diyor.
Timsahım sakin ol birazdan senin anayasa kitabın olan Bein Trio penaltı der susarsın konuşmazsın daha bu konu hakkında. Sol kroşe serbeste Arabistan'da Fred'e atmak lazım olmayınca köy takımı oluyorsunuz Sanchez oynarsa o atsın sol kroşeyi. xdFanatik GS'li Erman Toroğlu bile penaltı diyememiş, oynaşmışlar, el kafanın üstünden gidiyor falan diyor.
Şurada diyor.Erman'ın videosunu izledim görüntü başka açılardan paylaşılmadığı için yayıncı kuruluşu eleştiriyordu. Başka açıdan tekrar mı izlemiş?
Ofsaytımsı hikâyelerine başlamışsın bakıyorum, kabul etmediğin şeyleri mi kaynak olarak atmaya başladın simdide? Şu pozisyonu arkadan izleyen kişi penaltı falan demez.Timsahım sakin ol birazdan senin anayasa kitabın olan Bein Trio penaltı der susarsın konuşmazsın daha bu konu hakkında. Sol kroşe serbeste Arabistan'da Fred'e atmak lazım olmayınca köy takımı oluyorsunuz Sanchez oynarsa o atsın sol kroşeyi. xd
Ben genel olarak gördüğüme kendim karar veriyorum. Sen anayasa olarak kabul ediyorsun o üçlüyü ondan dedim. xdOfsaytımsı hikâyelerine başlamışsın bakıyorum, kabul etmediğin şeyleri mi kaynak olarak atmaya başladın simdide? Şu pozisyonu arkadan izleyen kişi penaltı falan demez.
Picardi penaltılarına alıştınız tabi...![]()
Anayasa diye hikâyeye başlama net pozisyonlar varken söylüyoruz. Şu pozisyonda görüntü bile net değil ofsaytımsı mikrofon. Enseye yumruk dediler, kroşe dediler şimdi kulağa geldi diyorlar. Öyle ki pozisyonda yumruk falan yok, sıyırma dersin en fazla.Ben genel olarak gördüğüme kendim karar veriyorum. Sen anayasa olarak kabul ediyorsun o üçlüyü ondan dedim. xd
Kale arkası sol kroşe gayet net ama FB lehine bir şey görünce üç maymun modunu açıyorsun. Ondan dolayı yaklaşık 20 dakikaya penaltı derler pozisyona düzgün açılarla.Anayasa diye hikâyeye başlama net pozisyonlar varken söylüyoruz. Şu pozisyonda görüntü bile net değil ofsaytımsı mikrofon. Enseye yumruk dediler, kroşe dediler şimdi kulağa geldi diyorlar. Öyle ki pozisyonda yumruk falan yok, sıyırma dersin en fazla.
Sen onları kabul bile etmiyorken şimdi onlardan medet umar hala gelmişsin birşeyleri kanıtlamak için. Senin fikrinin benim için önemi yok maalesef sıfır objektiflik...
Net falan değil nerede net? Aynen senin gibi yapıyoruz demek ki birşeyleri niye şimdi böyle oldun? Hiçbir şey yok pozisyonda tertemiz, Picardi kendini yere atmaya yer aramış.Kale arkası sol kroşe gayet net ama FB lehine bir şey görünce üç maymun modunu açıyorsun. Ondan dolayı yaklaşık 20 dakikaya penaltı derler pozisyona düzgün açılarla.
Birde açı yok deyip hangi maçtı hatırlamıyorum kuş bakışı bir açıdan Abdulkerim yumruk attı kırmızı vermediler diye yangın yapmamışsın gibi konuşuyorsun timsah. xd