Montana
Rıdvan penaltı demiş.İzleyen adamlar bile "Vurmuyor" diyor, başka birşey demiyorum.![]()
Rıdvan penaltı demiş.İzleyen adamlar bile "Vurmuyor" diyor, başka birşey demiyorum.![]()
Bence Türkiye liginde benzer pozisyonları bildiğimiz için gayet yeterli ama sen bilirsin tabi. Bu arada o dediğim videoda gayet net zaten ya konuşulmaya bile değmez bir pozisyon
Ridvanın her dediğini kabul ediyorsun yani?Rıdvan penaltı demiş.
Gerçekten yumruk yok mu ben mi yanlış görüyorum. Saç bile %100 penaltı dedi. Yorumcular penaltı diyor. Tartışılacak bir pozisyon değil bence herkes penaltı diyor.Uyanık icardi kafasını eğip penaltı almaya çalıştı ama yemezler. Şu olağan duruşlara pozisyonlara falan bir bak reis ya her gördüğüne burası wwe mi diyorsun![]()
Dzeko da az çirkef değilmiş iyice görmüş olduk. İcardi sakin şekilde anlatırken ortamı gerdi.Pozisyon geçtikten sonra bile gidip hakeme pozisyonu anlatmaya çalıştı.
Hatta o an hakemin yanında Dzeko İcardi'yi itip ortamı iyice gerdi vs.
Yok, adam holigan Fbli olduğu için fb aleyhine yorumları kabul edilebilir.Ridvanın her dediğini kabul ediyorsun yani?
Ridvan saç ve nice fbliler penaltı diyor, sen penaltı değil diyen biri varsa onu soyle bize yeter. Nihat da penaltı dedi. Bak GSli kimseyi soylemiyorum Beşiktaş ve Fenerbahçeliler penaltı diyor.Ridvanın her dediğini kabul ediyorsun yani?
Rıdvan çok Fenerbahçe eleştirmiştir, olayları söylemiştir. Fakat bu pozisyonu açılardan izleyip yorumlama yapılmalı.Yok, adam holigan Fbli olduğu için fb aleyhine yorumları kabul edilebilir.
İyi ki verilmemiş bu arada. Lig sonuna kadar bu penaltı konuşulurdu. GS kollandı denirdi.Temas var maalesef. Hakem burada Galatasaray'ın penaltısını vermedi. Galatasaray'a karşı yapılan bir ''kumpas, operasyon'' vs. muhabbeti değil. Bu hakem de çoğunluk gibi kalitesiz.
Kulağı sıyırmış nerede dedim la?Rıdvan çok Fenerbahçe eleştirmiştir, olayları söylemiştir. Fakat bu pozisyonu açılardan izleyip yorumlama yapılmalı.
Burada "Enseye yumruk, kroşe" dediniz ilk izleyince şimdi "Kulağı sıyırmış" diyorsun. Neye göre yorumluyorlar?