Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [2]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Skordan yana üzüntüm yok. Normal kadro ile çıksak yenmiştik kafa rahat dönmüştük AMA YOOKKKK. Hacı iso eagle illa bize kanser enjekte edecek... Batsu yu 2.golden sonra oyuna alsa 3-3'tü bu maç. Djeko biraz daha geride şimanski sağda. Dolu da zaman vardı bu maça hazırlık için. Pas yok oyun kurma zaten yok ki kuracak oyuncu yok defans yok... Neyse 1-0 geride gibi oynayacaklar. Yeneceğimiz alacağımız maçı hoca yüzünden verdik buna yanarım...

Maçı izledim. Ferdi, Fred ve İsmail Yüksek sakatlıktan dolayı ilk 11 başlamadı. Fenerbahçe şu an sakatlıklarla boğuşuyor. Eğer Becao ve Osayi Samuel de 3-4 hafta yoksa işleri çok zor. Şanssızlık oldu.

ilk 21 dakikada 20 isabetli pas yapmışız gibi gözükse de maça biz başladığımızdan, 3 isabetli pası santra sırasında yaptık. yani aslında 21 dakikada 17 isabetli pas yaptık.

ya tamam ben de pas oyununa karşıyım ama bu nedir yav?? abv david moyes.

Eğer sakatlık gibi durumlar yoksa İsmail Kartal'ın şu maçta yaptığının hiçbir açıklaması olamaz.Maça başladığımız sağ taraf o kadar kötü haldeki Becao-Osayi'nin olduğu taraftan pas yapma imkanımız yok.Becao zaten çok formsuz ağır kaldı birde üzerine Çağlar'da kötü maç çıkarınca tur erkenden gidecekti bizim için.Ferdi'nin en kötü ihtimalle Zajc yerine ortasaha olarak başlaması gerekiyordu ama bizim hocanın hiçbir ekstrası olmadığı gibi gerçekten rezalet oynattı ilk yarı takımı.Birde üzerine rezil Krunic'de sahaya 30 kilo bıraktı. İsmail Kartal şükretsin yerine adam aldırdığı İsmail Yüksek ve Fred kurtardı onu bugün.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık