Maçın özeti izledim de savunma leş. Golleri izlemeden bizim Uğurcan acaba ne mallık yaptı demiştim verilen tepkileri okuyunca da 3. gol harici bir hatası yok. Hakemin rakibe verdiği ilk penaltı da ucuz geldi bana. Zaten 2. penaltıları travmatik. Gol atıyorsun iptal edilip aleyhine penaltı veriliyor. 6. golde defanstaki öküzler bön bön bakarak salıyorlar adamı kale dibine topa vursun diye. Ayrıca Kenan'ı niye forvet oynatırsın be adam ? Al Enes Ünal'ı oynat kadroya aldıysan.
Özeti ben de şimdi gördüm de korkunç maç olmuş. Takımın maçı zerre ciddiye almadığı çok belli. Savunmada bu denli konsantrasyon kaybı başka şekilde açıklanamaz sanırım.
1. Golde topu ayağına alan adamın çevre kontrolü sıfır ani top kaybı gelen şut gol olması normal ama topu oraya çelmesi çok yanlış. Fakat uğurcan topu çelerken etrafta bizden kimsenin olmaması da çok acayip. Dakika 1.5 ve herifler bizden kalabalık ceza sahası içinde
2. gol savunmaya çarpıp giriyor çok yapacak bir şeyi yok ve öncesinde topa müdahale eden 22 numaralı oyuncunun topa sağ ayağıyla değil de rakibin olduğu yere sol ayağıyla vurması önemli kusurlardan bence.
3. Gol Fred'den yediği golle aynı. Bu adama bir şey oldu şutlara çok geç refleks gösteriyor artık. Kafanın sahada olmadığı çok belli.
Penaltıda normalde hata aranmaz da uğurcanın topa vurulmadan önce atlamak gibi bir huyu var. Şampiyonluk sezonunda bundan kurtulmuş gibiydi ama zaman zaman hortluyor yine. 2. penaltıda tam olarak doğru zamanlamayla atlamayı başarmış ama yetmemiş.
6. Golü tutacak bir kaleci yok ancak çarparsa tutarsın. İki adam gelmiş önün kapalı üstelik top yere yakın mesafeden geliyor. Hücum açısından çok güzel bir set savunma açısından ise herkesin uyuduğu bir an. Ateşli bir maçta böyle olmaz muhtemelen. Bu yüzden bu avrupalılar böyle maçları bizden iyi oynuyor sanırım.