Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [2]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Niyeyse hep bize oluyor, her tartışmalı pozisyonlar şöyle ortalığa dökülse sesim çıkmaz.
Yarın bizimki de paylaşılır, malum GS'nin bir şeyi paylaşırsa yanında birisi de yanması gerekirse bu hep Beşiktaş oluyor.

Hadi hakem maç içerisinde net görmedi, sert sandı vs var neden yanlış kararda ısrar ediyor o zaman?
Ben artık hakemlerin tetikçilik yaptığını düşünüyorum, özellikle HUM'un. Hakemler de zaten ne olursa olsun, bu takımlar bize muhtaç diye. Sallamıyorlar medyadaki şeyleri.

Şuan bize karşı acayip bir algı yapılıyor. FB nasıl bir anda mağduru oynadı şoklar içerisindeyim. FB maçındaki herhangi bir pozisyon için bu hakem toplantısı yapılsa neler olurdu? Lig başından beri bakalım. Dk 90 için özellikle bakalım ama.

Şuan bize karşı acayip bir algı yapılıyor. FB nasıl bir anda mağduru oynadı şoklar içerisindeyim. FB maçındaki herhangi bir pozisyon için bu hakem toplantısı yapılsa neler olurdu? Lig başından beri bakalım. Dk 90 için özellikle bakalım ama.
Muhtemelen sadece bu sızmıştır. PFDK sevkleri öncesi sızdırılması ayrı bir mevzu ama konuşma içeriklerinde haklılık payı var. Şampiyonluk mücadelesi veren iki takımdan bağımsız olarak değerlendirildiğinde olayın skandal boyutu var. Sadece bu maça dair konuşmanın sızdırılması bence de algı ama pozisyon hakkında konuşulanların savunulur tarafı yok. Bir benzerini Fırat Aydınus Kadıköy'deki bizim fener maçı için söylemişti. Osayi'nin son dakikada kendini yere atıp hakemi aldatmaya yönelik harekette bulunmasına sarı kart verilmemesini maçın hakemi de atmosfer etkisiyle açıklamış.

Bahsedilen pozisyonun penaltı olmadığını maç günü burada yazdık. Sadece bu pozisyonun sızdırılıp üzerinden algı yapılması komik olmuş. Aynı yabancı hakeme fb maçlarını da izletmek lazım.

Muhtemelen sadece bu sızmıştır. PFDK sevkleri öncesi sızdırılması ayrı bir mevzu ama konuşma içeriklerinde haklılık payı var. Şampiyonluk mücadelesi veren iki takımdan bağımsız olarak değerlendirildiğinde olayın skandal boyutu var. Sadece bu maça dair konuşmanın sızdırılması bence de algı ama pozisyon hakkında konuşulanların savunulur tarafı yok. Bir benzerini Fırat Aydınus Kadıköy'deki bizim fener maçı için söylemişti. Osayi'nin son dakikada kendini yere atıp hakemi aldatmaya yönelik harekette bulunmasına sarı kart verilmemesini maçın hakemi de atmosfer etkisiyle açıklamış.
Biz o maçta buraya o kadar şey yazdık ki, ben hatta bilerek bize böyle penaltı verdiler. Bizim ihtiyacımız mi var, algı yapıyorlar dedim. Böyle kazanacaksak yenilelim dedik. Şakayla karışık FB penaltılarini aklamak için verdiler dedim. Şimdi öyle bu ortam var ki o görüntüler sizdirmalar tamamen algı. Faantik GSli vb olup o zaman savunan olmus olabilir ama bunu genele yayıp, sanki GS hep böyle maçlar yapıyor gibi medyaya sürmede iyi niyet aramam. Toplansın hakemler tüm sezon başından itibaren tartışmaları kararları gösterip var konuşmalarını versinler. Kimsenin işine gelmez tabi ki. Ligin tadı tuzu kalmadı. Trabzon olaylarından aldılar mağduruyeti devam ediyorlar.

Montana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık