Evet çıldırttı beni bu konuda Okan. Oyuncularla arasında duygusal bağ var ve karar verirken bu duygularını işine mi karıştırıyor diye düşündürtüyor beni bazen. Gerekirse 45. dk da değiştirceksin.Okan maçı iyi okuyor ama geç karar veriyor. Kerem'i çok geç çıkardı.
Icardinin bugün rahat 4 golü vardı. Takım oyununa ve pasa o kadar fazla odağını verdi ki şutda ki odağı azaldı gibi geliyor bana. Bitirmesi gereken yerlerde bile pas seçeneğini kullanmaya çalışıyor.Icardi ne yaptı öyle ya kendi kalesine attı penaltı kaçırdı iki gol attı her şeyiyle çok absürt bir maçtı.
Biri 4 avaraja 4. diğeri -2 avarajla 5. bu nasıl bir lig laSevinmen lazım Tiksav. Kasımpaşa iyi oynuyor sizin dördüncülüğe çökebilir.
![]()
Tiksavım sevinmen lazım niye palyaço attın Kasımpaşa sizin en güçlü iki rakibinizden birisi şu an @Montana
Bu ligin son maçı olsa Kasımpaşa yenince Beşiktaşı geçecek olsa yine Kasımpaşayı tutardımSevinmen lazım Tiksav. Kasımpaşa iyi oynuyor sizin dördüncülüğe çökebilir.
![]()
Usta benzerini yapan var az karşı algı yapmak lazımMaçı izlemediğine o kadar eminim ki.
Fener mi Dragon mu?Bu ligin son maçı olsa Kasımpaşa yenince Beşiktaşı geçecek olsa yine Kasımpaşayı tutardım