Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [2]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ajax gibi dev olmasa da devlerle yarışabilen bir takımda sırıtmadan oynayabilmesi büyük özellik. 4 maçtır iyi gidiyor maşallah. Genç Ajax ile Hollanda 2. liginde de fena oynamıyordu ama Ajax'ın A takımında hiç sırıtmadan çok iyi oynuyor. İleride bir 6 numaraya dönüşme potansiyeli de var ama üçlü savunmanın ortasında cuk diye oturmuş.

Yaşadığı sakatlık hafif bir sakatlık değildi. Ona rağmen iyi döndü Ahmetcan. Bahtı açık, sağlığı yerinde olsun.

büyük anların küçük oyuncusu olan lautaro martinez'in kullandığı penaltı atışı kafama geldi ve beyin kanaması şüphesiyle hastaneye kaldırıldım. şikayetçiyim.

Atletico buraların takımı olduğunu gösterdi harbiden Inter ilk 30 dakikadan sonra oyundan aşırı düştü.
inter'i ilk 30 dakikada da boğdular. yaş ortalaması 30 olan bu takım, 1-2 pozisyon dışında rahat yüzü göstermedi inter'e. morata az biraz enerjik olsa uzatmalara bile gerek kalmadan çözebilirlerdi maçı.

benim açımdan işin komik tarafıysa, keriz parası yiyecek olmam. nesine'de en son baktığımda 50 bin kişi 2 oynamıştı bu maça :) manchester city bile çıkamıyor bu sahadan, inter kim köpek? 1 ve kg var oynayıp keyfime baktım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık