Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [2]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Allah'ın belası ligde top falan oynanmaz. Karaktersiz köpek gibi yerlere yatan oyunculardan çirkeflikte sınır tanımayan haysiyet yoksunlarına bunları inadına sahada tutan futbolcu eskisi çapsızlardan ağzından küfür eksiltmeyen taraftarına ve futbol katili hakemlere lanet olsun.

Üye silindi 789

Liverpool baya etkili oynuyor Diaz yüzde yüzlük goller kaçırdı.

Montana

Bu Allah'ın belası ligde top falan oynanmaz. Karaktersiz köpek gibi yerlere yatan oyunculardan çirkeflikte sınır tanımayan haysiyet yoksunlarına bunları inadına sahada tutan futbolcu eskisi çapsızlardan ağzından küfür eksiltmeyen taraftarına ve futbol katili hakemlere lanet olsun.
Bizim her maçta söylüyorum, Anadolu takımlarının hakemler bizi doğruyor deme hakkı yok çünkü futbol oynamiyorlar

Dzeko 2 metre adamsın, yalandan kendini yere atmaya utanmıyor musun? Hayır kaleyi bulan şutun yok, hakem senin yerine mi gol atacak? Bekleyin biraz oynayın hakem penaltı verir zaten. Fb çok panik, kendi oyununu oynasa fark atacak ama sadece hakemi baskıya alalım kafasındalar.

Bizim her maçta söylüyorum, Anadolu takımlarının hakemler bizi doğruyor deme hakkı yok çünkü futbol oynamiyorlar
Bizde de bir it var. Kırmızı yemeye yemin etmiş. Çirkeflikte sınır tanımıyor. Rakibin taca attığı topun devamında bilerek rakibe geri vermiyor topu ve veren adama sövüyor. Yani boğsam doyamam. Kendi ırkıma kinleniyorum futbol yüzünden

Fenerbahçe, Galatasaraydan sonra maça çıktığı haftalarda daha stresli top oynuyor, en son puan kaybındada önce Galatararay oynamış, hatta bu sezon puan kaybettiği bütün maçlarda ya Galatasaray aynı gün yada daha sonra oynanmış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık