Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [2]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Count Alucard Semih'in arkası dönük pozisyonlara çalıştırılması çok olumlu. Komple forvet olmanın adımları bunlar.

Sol ayağı zayıf diye hatırlıyorum. Bunu geliştirmesi gerek. Özellikle komble forvet olmak istiyorsa ve bu tarz sırtına dönük oynayacaksa bu lazım. Diğer türlü savunma oyuncusu sağ tarafını kapatıp Semih'in sol ayağını kullanmasına zorlayarak onu kolayca etkisiz hale getirebilir. Feyyaz uçar'ın da bu konu hakkında açıklaması vardı sanırım.

Bu Anç ne şerefsiz ne haysiyetsiz bir adammış ya la. Ben sadece başarısız olduğu halde ısrarcı diye sövüyordum adam bildiğin kulübü soymuş. Şeref yoksunu gargamel burun it

Bu Anç ne şerefsiz ne haysiyetsiz bir adammış ya la. Ben sadece başarısız olduğu halde ısrarcı diye sövüyordum adam bildiğin kulübü soymuş. Şeref yoksunu gargamel burun it
Başkanın açıkladığı gayrimenkullerin kira değeri komedi resmen. Vakıf 1 yıl 1 yıl kiralanır. Genelde Türk Telekom gibi devlete bağlı firmalar da kiralama işlemlerini 1-1 yaparlar. Her yıl uzatılır. Mantık açısından spor kulüpleri gibi dernek yapısındaki şirketler de bu işlemlerini 1-1 yapmalılar ama 25 yıllığına kiralanmış ve kiranın bugün geldiğimiz noktada ederi komedi resmen. Anadolu şehirlerinde 2+1, 3+1 daire kirasında Benzin İstasyonu, Otopark, Gece kulübü gibi gayrimenkuller var. Şaka gibi resmen. Sadece bugün güncel değerleriyle kiralansa bu gayrimenkuller milyonlarca lira aylık kira geliri demektir. Küfretmek az kalır bu yönetimlere.

Gece kulübünün kirası 30 bin liraymış. Yıllık 360 bin lira. Sarı sitede bir tane ilan var 4 milyon liraya kiralık gece kulübü. :D Beylikdüzünde bir de. Beşiktaş gibi bir yerde siz düşünün ederini. :D

schalke 2-0'dan maç verdi kendi sahasında. böyle mal bir takım olamaz. rakip takım tempolu falan da oynamadı. 2-0 öne geçince rahatladılar ve saldılar maçı. küme düşme hattındasın sen, neyin rahatlığı bu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık