Bu adama hep güvendik.
Dayı atsın dedi. Adam başkalarını mutlu etmeyi biliyor ya.penaltıyı mı saldı naptı ?
Sol ayağı zayıf diye hatırlıyorum. Bunu geliştirmesi gerek. Özellikle komble forvet olmak istiyorsa ve bu tarz sırtına dönük oynayacaksa bu lazım. Diğer türlü savunma oyuncusu sağ tarafını kapatıp Semih'in sol ayağını kullanmasına zorlayarak onu kolayca etkisiz hale getirebilir. Feyyaz uçar'ın da bu konu hakkında açıklaması vardı sanırım.@Count Alucard Semih'in arkası dönük pozisyonlara çalıştırılması çok olumlu. Komple forvet olmanın adımları bunlar.
Başkanın açıkladığı gayrimenkullerin kira değeri komedi resmen. Vakıf 1 yıl 1 yıl kiralanır. Genelde Türk Telekom gibi devlete bağlı firmalar da kiralama işlemlerini 1-1 yaparlar. Her yıl uzatılır. Mantık açısından spor kulüpleri gibi dernek yapısındaki şirketler de bu işlemlerini 1-1 yapmalılar ama 25 yıllığına kiralanmış ve kiranın bugün geldiğimiz noktada ederi komedi resmen. Anadolu şehirlerinde 2+1, 3+1 daire kirasında Benzin İstasyonu, Otopark, Gece kulübü gibi gayrimenkuller var. Şaka gibi resmen. Sadece bugün güncel değerleriyle kiralansa bu gayrimenkuller milyonlarca lira aylık kira geliri demektir. Küfretmek az kalır bu yönetimlere.Bu Anç ne şerefsiz ne haysiyetsiz bir adammış ya la. Ben sadece başarısız olduğu halde ısrarcı diye sövüyordum adam bildiğin kulübü soymuş. Şeref yoksunu gargamel burun it