Enes bi siftah yapsa açılacak.Bournemouth vs. Leicester City
Enes Ünal ve Yunus Akgün karşılıklı ilk 11'de
Enes bi siftah yapsa açılacak.Bournemouth vs. Leicester City
Enes Ünal ve Yunus Akgün karşılıklı ilk 11'de
GS’nin BJK maçında puan alması çok zor. GS biraz iyi olsa bu Fener’e şampiyonluğu vermezdi. son maçlarda can hıraç kazanıyorlar çünkü. Ama GS de kötü işte şansa, FB sonunda gülen taraf olacak 10 yıl aranın ardından.Valla taktikselse sevindim şahsen elenmemize. Yok formsuzsak yazıklar olsun
fener bu saaten sonra penaltısız gol atamaz.Geç dalganı efendi hakkettin![]()
Usta crocus bu kadar büyük totemci değil tebrik ettimGS’nin BJK maçında puan alması çok zor. GS biraz iyi olsa bu Fener’e şampiyonluğu vermezdi. son maçlarda can hıraç kazanıyorlar çünkü. Ama GS de kötü işte şansa, FB sonunda gülen taraf olacak 10 yıl aranın ardından.
Totem değil, bizde cidden ışık görmüyorum. Normalde ligin bu zamanları GS daha iyi olurdu ama performans olarak düşüşteyiz.Usta crocus bu kadar büyük totemci değil tebrik ettim
Oyun olarak sezon başından beri kötüyüz ama kazanma kültürü var bizde. Fener camiası aşırı gergin. Eve yeni geldim bir maç sonu açıklamalarına falan bakıp keyifleneyim dedim yüzlerinden kaybetmişlik okunuyor. Fazla panik halindeler. Taraftar falan da istifa sesleri yükseliyor. Kaos kontrolü sıfır bi camialarTotem değil, bizde cidden ışık görmüyorum. Normalde ligin bu zamanları GS daha iyi olurdu ama performans olarak düşüşteyiz.
BJK iki tane tıklatınca bizde de kaos başlar.Oyun olarak sezon başından beri kötüyüz ama kazanma kültürü var bizde. Fener camiası aşırı gergin. Eve yeni geldim bir maç sonu açıklamalarına falan bakıp keyifleneyim dedim yüzlerinden kaybetmişlik okunuyor. Fazla panik halindeler. Taraftar falan da istifa sesleri yükseliyor. Kaos kontrolü sıfır bi camialar![]()