Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [2]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nasıl penaltı be, benim mi gözüm görmüyor. Gs fb fark etmiyor yeminle lig zevk vermiyor abi, iki takımda ittirmeye gerek mi var sanki? FB aldı diye gs mağdur olmasın. Bilerek veriyorlar. Şuan Gs'ye operasyon çekiliyor. GS'ye büyük operasyon var. Saçma penaltı verip, bakın gs de kollanıyor algısı yapacaklar.

Bütün hevesim kaçtı valla dedim ben teteye kırmızı verecek herhalde o faul yapıyor nasıl verdi buna penaltı

Nasıl penaltı be, benim mi gözüm görmüyor. Gs fb fark etmiyor yeminle lig zevk vermiyor abi, iki takımda ittirmeye gerek mi var sanki? FB aldı diye gs mağdur olmasın. Bilerek veriyorlar. Şuan Gs'ye operasyon çekiliyor. GS'ye büyük operasyon var. Saçma penaltı verip, bakın gs de kollanıyor algısı yapacaklar.
İttirmeseler yine aynı puan durumunda olacaktı iki takım.
Darbe var aslında ama bana offside gibi geldi.
Neyse burada objektif davranan gsli arkadaşları tebrik ediyorum

Tuzağa düşmeyin. Fb'ye 90+ da verilip maç çevirtiyorlar bizim için daha maçın başı ihtiyacımız yokken verilip operasyon yapılıyor.
Usta ilk dakikada olunca karşı taraf daha fazla açık oynuyor. Şimdi maç 4-0 biter kapattım artık. Ama burada GS fbden öte farklı olaylar var kokusu geldi bana.
Ortalık muazzam gerildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık