Temas var diyor, yani bizim hakkımız mı yensin yav nasıl yorum bu?Benim dediğim yorumu yapmış, doğru olan da bu. VAR el olduğunu kanıtlayamaz, ona rağmen çağırdı.
Temas var diyor, yani bizim hakkımız mı yensin yav nasıl yorum bu?Benim dediğim yorumu yapmış, doğru olan da bu. VAR el olduğunu kanıtlayamaz, ona rağmen çağırdı.
Tamamını izlersen tek bir açıdan belli belirsiz var diyor, kesin temastan o da söz etmiyor. Niyet okumaya giriyor o. Ben mesela temas görmüyorum. Çoğu açıdan da gözükmüyor. Teması kanıtlayamadığı yerde VAR dahil olmaz.Temas var diyor, yani bizim hakkımız mı yensin yav nasıl yorum bu?
Biraz baktım hakem yorumcuları öyle demişler. Tam emin değiller benim gibi ama pozisyona penaltı diyorlar. Jayden'in pozisyonuna sayar geçerim valla, VAR uygulamasında yanlışlık oldu diye hakkım yenilmesi de saçma olurdu bana göre.Tamamını izlersen tek bir açıdan belli belirsiz var diyor, kesin temastan o da söz etmiyor. Niyet okumaya giriyor o. Ben mesela temas görmüyorum. Çoğu açıdan da gözükmüyor. Teması kanıtlayamadığı yerde VAR dahil olmaz.
klopp'un son sezonu olduğu için daha bir şevkle oynuyorlar ama liverpool'un çok sakatı var. düşebilirler yarıştan.Premier Lig zirvesi çok iyi şu an.
Liver 60
M. City 59
Arsenal 58
10 martta Liverpool- City maçı var.
31 martta da Arsenal- City maçı.
12 maç kaldı sona. Üç takımın da şansı var. Mart sonuna kadar aynı puanlarda giderlerse vaziyet karışır.
Liverpoolu bizim Sergen sezonuna benzetiyorum. Oradan acaba mı diyorumklopp'un son sezonu olduğu için daha bir şevkle oynuyorlar ama liverpool'un çok sakatı var. düşebilirler yarıştan.
istatistikler ve topladıkları puan aksini gösteriyor ama city'nin oyunu eskisi gibi keskin değil. bugün oynadıkları maçın son 15 dakikasını izledim ve gidiyordu az kalsın maç
arsenal şu an kusursuz oynuyor ama bu takımın adı arsenal. her an conta yakabilirler.
içlerinden bir tek liverpool'u sevmem ama umarım city dışında biri şampiyon olur. yeter da kazandığın, sal artık.
Bu ligi yıllar önce Gs hakemlere itiraz ettiğinde ona karşı birleşen 17 klüp ve başkanları yaptığı açıklama ile bitirdiler.
Şu algıyı bir geçin kardeşim. Fenerin yanındaki 5-6 kulüp tüm kulüpler adına konuşuyormuş gibi açıklama yaptı orada. Diğer kulüplerin ne imzası var ne de o metni yayınlayan vardı. Kulübünüzün o zamanki başkanı açıklıyor hatta bu gerçeği17 klübün birleştiği gün, ligin beyin ölümü gerçekleşmiştir.
17 olmasın da 8 olsun. Bu klüpler türk futbolunu öldürdüler. Daha sonra kendileri için 50 kere ağladılar. Zamanında olay gs değil. bu hakemler kötü kabul edelim bir sistem kuralım deseydiler bu gün şu noktada olmayacaktık.Şu algıyı bir geçin kardeşim. Fenerin yanındaki 5-6 kulüp tüm kulüpler adına konuşuyormuş gibi açıklama yaptı orada. Diğer kulüplerin ne imzası var ne de o metni yayınlayan vardı. Kulübünüzün o zamanki başkanı açıklıyor hatta bu gerçeği
![]()
'Firavun laneti gibi, o 8 kulübün 3'ü küme düştü'
Hürriyet'e özel bir röportaj veren Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, “VAR kayıtları açıklansın dediğimiz için Kulüpler Birliği, 17 kulüp adına bir bildiri...www.hurriyet.com.tr
![]()