Montana
Reis, bize çalmadılar dediğin pozisyonlar için bir şey diyemem ama burada top dümdüz gidiyor, doğru açıda. Sola ya da sağa sapma yok.Burada da net gözüküyor çağlara doğru seken top nasıl oluyorsa sola doğru gidiyor işe bak yav
Reis, bize çalmadılar dediğin pozisyonlar için bir şey diyemem ama burada top dümdüz gidiyor, doğru açıda. Sola ya da sağa sapma yok.Burada da net gözüküyor çağlara doğru seken top nasıl oluyorsa sola doğru gidiyor işe bak yav
Bu açıdan net gözükmüyor attığım açıdan topun aslında hangi yöne gitmesi gerekiyorken ne yöne gittiği gözüküyor. Bu arada oyuncu için değmedi dedi muhabbeti yapıldı ama ne kadar doğru bilmiyorum oyuncu da elimi çekemedim demişReis, bize çalmadılar dediğin pozisyonlar için bir şey diyemem ama burada top dümdüz gidiyor, doğru açıda. Sola ya da sağa sapma yok.
Benim attığım daha net, topun yere sekmeden önce gidiş pozisyonuna bak, sektikten sonra da aynı gidiyor.Bu açıdan net gözükmüyor attığım açıdan topun aslında hangi yöne gitmesi gerekiyorken ne yöne gittiği gözüküyor. Bu arada oyuncu için değmedi dedi muhabbeti yapıldı ama ne kadar doğru bilmiyorum oyuncu da elimi çekemedim demiş
Hakemleri tebrik ederim.
Tüm açılar var videoda ondan attım penaltı değil pozisyon. Hakem 2 metre mesafede o penaltıyı çalan hakemin bunu es geçme ihtimalini düşünmeniz bile enteresan. D:Değişen ne? Sağ ayağı içeride işte dikkat edersen?
Yapışmasını mı bekliyorsunuz topun anlamadım ki. Temas ölçer mi bulalım şimdiGörüntüde temas yok?
Ligdeki yarışın bitmesini istemiyorlar böyle kararlara hiç şaşırmıyorum.Bende demem de bu sene kollanan ortada bize istedikleri gibi doğrama operasyonu yapıyorlar hoca kalitesi FB düzeyinde olsa çokta 20 puan farkı yedirmişlerdi.
Perspektif 101 en net açı nasıl karşı açı oluyor onu kavrayamadım yandan çekilse anlarım.Hakemleri tebrik ederim.
Yapışmasını mı bekliyorsunuz topun anlamadım ki. Temas ölçer mi bulalım şimdi![]()