Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [2]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyi niyetine inanırım da, o mesajını kim görse onu söylediğini düşünür. Öyle düşünmüyorsan eyvallah, sana da iyi kandiller.
Şikeci kelimesini kullanmadan şikeci demenin 1000 farklı yolu var. Önemli olan ne demeye çalıştığındır. Burada kimse aptal değil sonuçta. Bence herkes birbirinin mesajında ne demek istediğini anlıyordur diye düşünüyorum.

Şahsi algılama bu tarz kelime oyunlarını buradaki çoğu kişi yapıyor zaten
Öncelikle şunu demek istiyorum.Hakemlerin maç alamamaktan korkması dolayısıyla ligde genellikle büyük takımlarındaki lehine karar veriliyor anlamında dediğim bir şeyi farklı yorumlamışsınız.

Sadece üzüldüm bu duruma.

Montana

2 farklı açı vardı maç içinde İkiside gosteriyordu pozisyonu. Neyse var kayıtları ile daha net yorum yapabiliriz. Ama yavaslatilmis pozisyonda ve durdurulmus açıda temas var gözüküyor.
İlla top yön değiştirmesi lazım ise onu bende görmedim
Perspektif olarak kanıtlayabilmen için tam olarak adama ve topa kale arkasından bakman lazım. Gösterilen açılarda temas olduğunu anca topta hareketlenme varsa anlarsın. Top olması gereken hızda, olması gereken şekilde gidiyor. Temas yok bu şekilde.

Perspektif olarak kanıtlayabilmen için tam olarak adama ve topa kale arkasından bakman lazım. Gösterilen açılarda temas olduğunu anca topta hareketlenme varsa anlarsın. Top olması gereken hızda, olması gereken şekilde gidiyor. Temas yok bu şekilde.
Yan hakem görüp teyit ettirdiyse belki penaltı kararı çıkmış olabilir, diğer türlü bana da penaltı değil gibi geldi. Tüm olasılıkları düşünüyorum artık.

Erman'a bak Ali Koç'tan imzalı kitap alınca GS'nin açıklaması üzerine GS'nin Avrupa'dan elenmesine sallamış. Adamın himayesine almadığı yorumcu kalmadı. :D

yalnız kopenhag’a elenip adamların City’i çekmesi, prag’a elenip adamların liverpool’u çekmesi muazzam değil mi hahahahaha bizde bu şans varken fb bu fikstürle hayatta şampiyon olamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık