Futbol bir yere kadar subjektif, tabi kişiler fanatik olunca bir şey diyemiyorsun.Sahadan silmiş Tadic'i, fakir avuntusu misali takılıyorlar.![]()
Futbol bir yere kadar subjektif, tabi kişiler fanatik olunca bir şey diyemiyorsun.Sahadan silmiş Tadic'i, fakir avuntusu misali takılıyorlar.![]()
Ben o pozisyonu görmedim cidden. izlememiş olabilirim. Düşer zaten yakında piyasaya yorumlarım. İzlediğim kısım ile maçın hakkı bu idiIcardi'nin önce ensesine, sonra yüzüne vurdu. Bütün dünya penaltı diyor. 10 milyon insan hariç. :d
İnanılmaz sıkıcıydı futbol barbar oyunuFred ile daha iyi olacağımız kesin. Bekleyelim bakalım, bu tip bir maç olmaz umarım.
Yine de arkada ses olsun diye ntv spor açılan dönemler özlendi ya.Usta aynı adamlar yıllardır para kasıyor donuk donuk ekrana bakıyor bir de ne bakıyorsun iki güzel bir şey anlat.
Süper kupa maçını izlemem muhtemelen ben izlemeyeceğim için bol gollü bir maç olacaktır shsjhsjsCengiz yerine başka birini yazsan olma ihtimali vardı.
İkinci de benim5 farklı kuponda yer verdim bu maça ve 3'ü tuttu. seyir zevki açısından çok kötü bir maç olsa da cebimiz para gördü. iki takıma da teşekkür ederim.
![]()
Icardi’nin pozisyonu için konuşuyorum, adam elini savurup vurmuş gözüküyor.Yok Gesemin 5 penaltısı ve FB 'ye 7 kırmızı atlandi Montana bu kadar objektif olma.
Karşıdan gösteren bir açı gelmeden temas olup olmadığı tam anlaşılmaz. Kolunu savurarak çekiyor gibi gözüküyor. Ensesine gelen sinyali yüze ileten özel çipleri sayesinde de gsli topçuların acı sensörleri ateş etti maç boyu