Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [2]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam sen ilk yarı transfer döneminde de Musrati'nin alınmasını baya istemiştin Fenere diye hatırlıyorum baya iyi topçu demiştin hatırlıyorum.
Usta biraz hantal ama çok güçlü bir topçu ve arkayı çok iyi toplar. Gedson ile boğarlar baya. Bizde olsa FRED ve sebo ileriye giderdi sadece

Muci transferini bitirmek için araya Polonya Cumhurbaşkanınından Muci'nin yetiştiği Dinamo City'nin sportif direktörüne kadar adam sokmuş. Gerçekten 204 ülkede kapı açabiliyormuş. Muci'ye tercümanlık da yapıyor başkan. :D

Bu arada Muci'nin üzerindeki sweetshirt yeni Kartal Yuvası koleksiyonundan. Fotoğraflarında güzel gelmemişti ama herife çok yakışmış.

Musrati için de PSG başkanını soktuğunu doğruladı başkan.

Ekleme: Kulüp Semih'e; Stil danışmanı, İngilizce hocası, Diksiyon hocası tutmuş. Kulüp bunu Semih'i daha fazlaya satmak için değil geleceği için yapıyor. Bir babanın evladına yapacağı yatırımı yapıyor.

Ekleme 2 :
13 Yaşındaki aslan parçasıyla imza töreninin finalini yaptılar.

Son düzenleme:

Muci transferini bitirmek için araya Polonya Cumhurbaşkanınından Muci'nin yetiştiği Dinamo City'nin sportif direktörüne kadar adam sokmuş. Gerçekten 204 ülkede kapı açabiliyormuş. Muci'ye tercümanlık da yapıyor başkan. :D

Bu arada Muci'nin üzerindeki sweetshirt yeni Kartal Yuvası koleksiyonundan. Fotoğraflarında güzel gelmemişti ama herife çok yakışmış.

Musrati için de PSG başkanını soktuğunu doğruladı başkan.

Ekleme: Kulüp Semih'e; Stil danışmanı, İngilizce hocası, Diksiyon hocası tutmuş. Kulüp bunu Semih'i daha fazlaya satmak için değil geleceği için yapıyor. Bir babanın evladına yapacağı yatırımı yapıyor.
Emir'in parlaması için Ersin ve Mert'in sakatlanması veya Ersin'in sezon sonu 3-5'e bakmadan gönderilmesi lazım. Emir'i 3 yıldır takip ediyorum, geleceğin kalecisi. Yerli kaleci yönünden 4-5 yıl rahat edeceğimiz bir jenerasyonumuz var. Ersin ( Gitmesi gerek), Emre Bilgin ve Emir Yaşar. Göktuğ ve Utku'nun takımdan ayrılması gerekiyor. Belki Göktuğ oynadıkça açılır ama Utku tamamen babasının baskısıyla takımda. Yıllardır bir bok yapamıyor sadece yedek kulübesi dolduruyor.

Emir'in parlaması için Ersin ve Mert'in sakatlanması veya Ersin'in sezon sonu 3-5'e bakmadan gönderilmesi lazım. Emir'i 3 yıldır takip ediyorum, geleceğin kalecisi. Yerli kaleci yönünden 4-5 yıl rahat edeceğimiz bir jenerasyonumuz var. Ersin ( Gitmesi gerek), Emre Bilgin ve Emir Yaşar. Göktuğ ve Utku'nun takımdan ayrılması gerekiyor. Belki Göktuğ oynadıkça açılır ama Utku tamamen babasının baskısıyla takımda. Yıllardır bir bok yapamıyor sadece yedek kulübesi dolduruyor.
Utku gidecek, sözleşmesi bitiyor zaten. Göktuğ'un reflekslerini beğeniyorum ama boyu ideal bir kaleci için çok kısa kalıyor. Boyu atar diye bekledim ama atmadı bir türlü. Önümüzdeki sezon kiralık gider diye düşünüyorum.

Ben Ersin'in taa geçen sezon satılması gerektiğini düşünüyordum ama beceremedi ANÇ yönetimi. 2 sene önce Ersin ve Bulka arasında kalıp Bulka'yı satın aldılar. Bulka şu an parlıyor. Ersin'in yaşıtları arasında kıyaslandığı, benim de övdüğüm Trubin Benfica yaptı. Kaleci dediğin oynamazsa körelir. Oynaması lazım. Ersin de köreldi.

Önümüzdeki sezon için, Ersin gönderilirse çok iyi olur. Mert 34 yaşında. Önümüzdeki sezon 35 olacak. Yavaş yavaş sona geliyor. Emre Bilgin bu sezon 9u ligde 10 maça çıktı. Çok kötü bir Karagümrükte oynuyor şu an. Karagümrük ligde 25 maçın 7sinde gol yemedi ve bunların 3ü Emre'nin maçları. Emre'nin olmadığı maçlarda puan ortalaması 0,93 - Emre varken 1,1. Buna rağmen hala Emre'yi oynatmıyor Karagümrük. Çünkü kiralık...

Neyse Emre yavaş yavaş ısındırılmalı takıma. Eğer Ersin satılmayacaksa oynaması garanti olan bir takıma gidip 1 sezon daha ısındıktan sonra Mert'in ardından kaleyi devralmalı. Emre de bu sırada oynama garantisiyle kiralanmalı ama tutup 1. lig takımına değil.

70 dakika boyunca ölümüne savunma yaptı everton ama ilk isabetli şutta haaland topa gavura vurur gibi vurup attı golü.

kdb oyuna girdikten sonra moral motivasyon olarak daha iyi bir city var sahada. matheus nunes'in şu anki görüntüsü, kdb'nin yarısı bile olamayacağını düşündürtüyor bana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık