İnşallah.Beşiktaş'ı şampiyon yapacaklar.
İnşallah.Beşiktaş'ı şampiyon yapacaklar.
Ulan tek ben değilmişim. Ekranda görününce besmele çektim, deliriyorum sandım. Çok mutlu oldum şu an önüme düşünce.
çok büyük hata olur. hadi diyelim ki adamın oynadığı topu izlemedi gözlemci ekibiniz, sakatlık geçmişini de mi görmediler? 7.5m€ maaşı var ve sözleşmesi bitmiyor olsa, bu maaşı başka hiçbir yerde alamayacağı için imkanı yok ayrılmazdı dortmund'dan.@Tosbağa Thomas Meunier diyorlar. 1,91 sağ bek gider mi bu lige ?
Ekleme: Hoca Mendy yerine bunu stopere çeker ayağı iyi diye.
Premier Lig izleye izleye bunun Süper Lige transfer için önemli bir engel olmadığını unutmuş olabilir misin? Hatta sakatlık geçmişi olan topçulara karşı zaafı var bizim yöneticilerin.çok büyük hata olur. hadi diyelim ki adamın oynadığı topu izlemedi gözlemci ekibiniz, sakatlık geçmişini de mi görmediler? 7.5m€ maaşı var ve sözleşmesi bitmiyor olsa, bu maaşı başka hiçbir yerde alamayacağı için imkanı yok ayrılmazdı dortmund'dan.
gelir size, 3-5 maç oynayıp sakatlanır ve sözleşmesini feshetmek için uğraşıp durursunuz.
Ben diyorum saf 9 numaraların Türkiye temsilcisi bu çocuk ama fizikli ve koşabiliyor diye kanat oynatıyorlar.
Son ataktan önce Rashicanın koşusuna bir top çıkarttı Trabzonlu son anda tutmasa yılın asistlerinden olurdu.
Ghezzal ölmüş toprak atılmasını bekliyor. Baba sana ne oldu böyle…
Tayyip biraz çekingen döndü sakatlıktan. Pozisyonlara girerken bir tık korkuyor. Onun üzerinden atmadan düzenli oynamaya başlarsa yine sakatlanır.
Amarteyin mevkisi, bizde kalacaksa önliberodur. Maaşı yüksek, satamazsak ön libero rotasyonunda düşünmek lazım.
Umut en kötü maçını oynamasa da yine de yeterli değil. Umarım ikinci yarı başında bir gol daha atarız da hoca çok düşünmeden kenara alır ve Serkanı sokar oyuna.
Bir de nedense bu maç Emrecan Bulutun oynaması gerektiğini hissediyorum. Sanki bu maç asisti veya golü olacakmış gibi.