Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [2]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maç açıkça Trabzon'un hakkıydı ama çocuk yoktan 2 gol çıkarttı birinde gol öncesi faul olsa da. Birde penaltı yedi hakem. Trezequet'in yediği 2 pozisyon da kaçırılmaz.

Dünyada ki forvet kıtlığı sebebiyle Semih Cenk'in satıldığı paralara gidebilir. Kanatta pek iyi durmuyordu ama forvette kendisini belli ediyor. Tam İnter forvetine yakıştırdım çok güçlü basıyor yere, çalım yeteneği var, çift ayak kullanabiliyor. Bayağı baba forvet olabilir 2-3 sene içinde. Sadece tek forvet oynar mı orası biraz muallak.

Maç açıkça Trabzon'un hakkıydı ama çocuk yoktan 2 gol çıkarttı birinde gol öncesi faul olsa da. Birde penaltı yedi hakem. Trezequet'in yediği 2 pozisyon da kaçırılmaz.

Dünyada ki forvet kıtlığı sebebiyle Semih Cenk'in satıldığı paralara gidebilir. Kanatta pek iyi durmuyordu ama forvette kendisini belli ediyor. Tam İnter forvetine yakıştırdım çok güçlü basıyor yere, çalım yeteneği var, çift ayak kullanabiliyor. Bayağı baba forvet olabilir 2-3 sene içinde. Sadece tek forvet oynar mı orası biraz muallak.
Tek forvet oynar. Kanatta ya da arkasında şut çekme yeteneği iyi olan birisiyle oynarsa attığı kadar attırır da. Kaslı olmasına rağmen vücut parçalarını kişisel hareket ettirmekte zorlanmıyor. Çok ekstrem servisler çıkartabiliyor. Bu maç içinde de 1-2 defa yaptı ama takım arkadaşları onu idrak edemediği için yanlış koşu attılar.

Beşiktaş 0.5, Semih 0.35 xG değeriyle oynadı bu maç. Goller sıfırdan kendi başına attı desek yanlış olmaz sanırım. 11 çıktığı 8 lig maçında 7 gol 2 asistle oynuyor. Sezon başından beri, biz burada bile yırtınırken adam akıllı oynamaya başlasaydı 15 gol bandına ulaşması imkansız değildi.

Goller Semih'ten geldi diye susuyorum. İki golde de farklı meziyetler gösterdi. İkinci golde yıkılmayışını takdir ettim.

Bugün hem Juventus-İnter

hem de Real-Atletico maçı var.

Arda oynamaz o ayrı mesele.

Kenan ilk 11'de

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık