Sus ilk maçında gol atıyorduEkşi'de 150 mesaj atılmış. Ben de bir şey yaptı sandım.

Sus ilk maçında gol atıyorduEkşi'de 150 mesaj atılmış. Ben de bir şey yaptı sandım.
Sus ilk maçında gol atıyordu![]()
Fazla top gelmedi 2 top kazandı bir de kaçırdığı bu pozisyon var işteKaçırdık gene, iyi oynadı mı
Pc cort maalesef :/ p.tesi götürücem bakalım derdi neymiş.Akşam Aram atalım. :d
Allegri de bilmiyor olabilir.Vlahovic bile kesik yiyor, Allegri'nin düşündüğünü Allegri'den başka kimse düşünmüyor muhtemelen. Hala nasıl bu takımda anlam veremiyorum.
Pc cort maalesef :/ p.tesi götürücem bakalım derdi neymiş.
Eric Bailly kendi kalesine gol atmış 2-0 olan maç 3-2 oldu. Tarihi geri dönüşe bi gol de benden dedi Barça maçında. Ben beğeniyordum bu adamı halbuki, BJK performansı da kötü değildi, bir Tayfur olayı oldu bir de sakatlıklar. Kumaşı kaliteli yoksa. Sen ne düşünüyordun BJK'de oynarken.Allegri de bilmiyor olabilir.
Has stoper. Sakatlık sorunu bariz belliydi. Sakatlanmasaydı durmasını isterdim. Tayfur olayını da Burak Yılmaz dışında kimsenin dert ettiğini düşünmüyorum (Tayfur dahil. ) hatta herkesin içinin yağları erimiştir.Eric Bailly kendi kalesine gol atmış 2-0 olan maç 3-2 oldu. Tarihi geri dönüşe bi gol de benden dedi Barça maçında. Ben beğeniyordum bu adamı halbuki, BJK performansı da kötü değildi, bir Tayfur olayı oldu bir de sakatlıklar. Kumaşı kaliteli yoksa. Sen ne düşünüyordun BJK'de oynarken.