Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [2]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Spor Sobet Kuralları Güncellenmiş

Yeni Spor Sohbet Kuralları;
1. Herhangi bir takımı ya da o takımın taraftarlarını aşağılayıcı ifadeler kullanmak yasaktır (şikeci, tinerci, kuşlar, kediler, Fetöcü, himmetçi, hamsi, ağlama , zırlama vs.)
2. Sonraki süreçte arkadaş arasında dahi olsa şaka yollu üyeler arasında laf dalaşı tamamen yasaktır. Durduk yere laf atan olursa ceza alır, laf atana cevap verdikten sonra şikayet eden olursa iki taraf da ceza alır.
3. @justahuman 'a FENERLİ MUAMELESİ YAPMAK SÜRESİZ BAN SEBEBİDİR.
3. Maddeden sonra üyelerin yarısı konudan gönüllü ayrıldı.

İlhan hocam çok değerli bir isim. Yaşı genç ve potansiyeli yüksek. Lige yeni çıkan Rizespor ile 5. sırada. 3. sırada 1 maç uzakta. Konya ve Hatay ile tam sezon oynayan en yüksek puan ortalamasına sahip hoca. Bu formunu sezon sonuna kadar sürdürürse Rizede de öyle olacak muhtemelen. Umarım bu sene de Avrupa'ya gider. Konya'da iyi başladığı Avrupa sezonunda yönetimin ahmaklığı yüzünden elendi İlhan hocanın Konyası. Rizede de aynı başarıyı sürdürecektir diye umuyorum.

Boey 1 trilyon TL ediyor şaka maka... Ayvayı yemisiz kur olarak
Geçen bir fenerli arkadaşım bir şey göstermişti son yıllardaki kâr oranları işte. Gs 30 milyon tl fener 600 milyon tl mi ne kârdaydı. Bir an nasıl bu kadar fark yedik derken tl olduğu aklıma geldi. Bir boey i satınca en kötü eşitliyoz demiştim. Kur cidden çok kötü

Spor Sobet Kuralları Güncellenmiş

Yeni Spor Sohbet Kuralları;
1. Herhangi bir takımı ya da o takımın taraftarlarını aşağılayıcı ifadeler kullanmak yasaktır (şikeci, tinerci, kuşlar, kediler, Fetöcü, himmetçi, hamsi, ağlama , zırlama vs.)
2. Sonraki süreçte arkadaş arasında dahi olsa şaka yollu üyeler arasında laf dalaşı tamamen yasaktır. Durduk yere laf atan olursa ceza alır, laf atana cevap verdikten sonra şikayet eden olursa iki taraf da ceza alır.
3. @justahuman 'a FENERLİ MUAMELESİ YAPMAK SÜRESİZ BAN SEBEBİDİR.
Tam Fenerli hareketi :D

Galatasaray'ı Sacha Boey satışı için kutlarım. Zaniolo gitse şu paralara şu an oturamıyor olup klima karşısında ardımı soğuturdum :D Ama Boey için bir şey diyemiyorum adam haketti bu parayı. Tabi medyadaki bazı yabancı kişilerin etkileşim için TR'yi kullanması da bu rakamlara çıkılmasını sağladı. Arda'nın satışı sonrası eğer rekor kırıldıysa 1-2 yıl içerisinde tekrar kırılır diye düşünüyorum. Beşiktaş, Cenk Tosun satışı yaptığında tek başına olduğundan ilerletemedi o dönemler ama Fener ve GS çekişmesi iki takımı da ileri götürdü. Bu fırsatı Beşiktaş'ın değerlendirmesi lazımdı ama anç sağ olsun takım pozitifken nasıl yaptıysa tarihinin en başarısız dönemini yaşattı.

Hasan Arat'tın da nötr olan durumu negatif doğru geçiş yapmaya başladı. Eğer 3.lüğe razıysak ki 2 veya 1.lik hayal. Şimdiki durumu bu şekilde idare etmesi anlayışla karşılanır ama sezon başından beri belli olan alanlara henüz bir işlem yapmaması Beşiktaş'lıların sinirlerine dokunuyor. Son 2 haftadır pek fazla futbol takip etmiyorum, siyasi, başarısızlık ve FB - GS çekişmesi iyice çirkefleşmeye başladığından. Yani olağan halini aldı :) Bizde yine inimize çekildik birisinin düşüp önüne geçmesini bekleyeceğiz gibi. Ben 1-2 yıl başarı gelmesinin zor olduğunu düşünüyorum Beşiktaş adına kadro iskeleti çok kırılgan şu an orta sahada oynayacak oyun yapacak bir takım yok. Santos'ta son maçta farkına varmış. Takımda görmek istemediğimiz Tayfur - Onur - Umut üçlüsü mecburiyetten 11 oynuyorlar. GS'nin Taylan - Berkan - Ömer Bayram (GOAT) üçlüsünden de kötü bunlar. Hadi Onur'a bir şey demiyorum, onun performansı takım performansına göre değişiyor ama diğerleri harbiden anadolu takımı seviyesinde. Neyse Hasan Arat transferler nerede?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık