Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [2]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fener Çağlar Söyüncü'yü almış. Kısa bir soru, neden?
Ali Koç son(!) sezonunda işi şansa bırakmak istemiyor. En azından kendi açısından "adam daha ne yapsın" dedirtmek istiyor.

Defanstaki sakatlıklardan sıkıntı çektiler bu yüzden aynı şeyler yaşanmasın diye Çağlar ve Bonucchi'yi aldılar. Bonucchi sakatlandı bile mesela.

Samet ve Serdar Aziz epey şans buluyordu onların yerine kiraladılar işte. İsmail hocaya bahane bırakmıyorlar anlayacağın. ŞP olmazsa kesilecek kurban belli yani.

--

Bu arada Angelino uymadıysa büyük ihtimalle Rıdvan da uymaz. Ama 6M'a angelino yerine 4-5M'a Rıdvan daha iyidir.
Sadece Rıdvan için büyük risk olur. GS puan kaybına tahammülü olmayan bir takım.

---

Kaan çok iyi çok övdük hak ediyor. Ama dün yediğimiz golde hatası var. O hatayı Kazımcan veya Rıdvan yapsa çok fena tefe koyulur. Bir önceki maç Berkan yaptı mesela.
Hem çok genç, hem Türk olup hem de GS'de sorunlu bölgeye çözüm üretmek için gelmek kolay iş değil.

Yıllardır yaşanan olaylara bir tepki bu. Yani kendini üstün görme durumundan kaynaklı. Ben kendimi bildim bileli Trabzon diğer Karadeniz takımlarının kendilerini yenmesinden rahatsız oluyor.
Diğer Karadeniz takımları sadece bize yenildikleri için küme düştüklerini iddia ettiği için olabilir mi sorunun son yıllardaki en büyük sebebi ? Maç vermeliymişiz küme potasındakilere, öyle bir inanış var buralarda haberin var mı bilmiyorum. Bak işte yenebilen yeniyor ama yenilen aşağılardaysa kabahati bize atıyor.

Ha bir de şehirlerin insanları aslında İstanbul takımı tutuyor ama Trabzon maçlarında doğal olarak düşmanlık ediyor o da var. Buralarda stadını dolduracak kadar kendi şehrinin takımını ön planda tutan taraftar kitlesi Trabzon'da var. Alayının 2. takımı şehrinin takımı .

Ali Koç son(!) sezonunda işi şansa bırakmak istemiyor. En azından kendi açısından "adam daha ne yapsın" dedirtmek istiyor.

Defanstaki sakatlıklardan sıkıntı çektiler bu yüzden aynı şeyler yaşanmasın diye Çağlar ve Bonucchi'yi aldılar. Bonucchi sakatlandı bile mesela.

Samet ve Serdar Aziz epey şans buluyordu onların yerine kiraladılar işte. İsmail hocaya bahane bırakmıyorlar anlayacağın. ŞP olmazsa kesilecek kurban belli yani.

--

Bu arada Angelino uymadıysa büyük ihtimalle Rıdvan da uymaz. Ama 6M'a angelino yerine 4-5M'a Rıdvan daha iyidir.
Sadece Rıdvan için büyük risk olur. GS puan kaybına tahammülü olmayan bir takım.

---

Kaan çok iyi çok övdük hak ediyor. Ama dün yediğimiz golde hatası var. O hatayı Kazımcan veya Rıdvan yapsa çok fena tefe koyulur. Bir önceki maç Berkan yaptı mesela.
Hem çok genç, hem Türk olup hem de GS'de sorunlu bölgeye çözüm üretmek için gelmek kolay iş değil.
Rıdvan gelecek sene için elzem. Tonla oyuncu elden çıkarılacak çünkü yabancı kuralı yüzünden.
Çağlar ise hamle yapabilme çeşitliliği açısından çok önemli.
Birde becao ve djiku gibi adamlar senelik adamlar değil gelecek senede oynarlar rahat bir şekilde...
Rıdvan bence çok güzel hamle olur GS için .(Bu seneyi bilmem ama uzun seneler için iyi bir adım olur)

Diğer Karadeniz takımları sadece bize yenildikleri için küme düştüklerini iddia ettiği için olabilir mi sorunun son yıllardaki en büyük sebebi ? Maç vermeliymişiz küme potasındakilere, öyle bir inanış var buralarda haberin var mı bilmiyorum. Bak işte yenebilen yeniyor ama yenilen aşağılardaysa kabahati bize atıyor.

Ha bir de şehirlerin insanları aslında İstanbul takımı tutuyor ama Trabzon maçlarında doğal olarak düşmanlık ediyor o da var. Buralarda stadını dolduracak kadar kendi şehrinin takımını ön planda tutan taraftar kitlesi Trabzon'da var. Alayının 2. takımı şehrinin takımı .
Şehir takımı 2. takımı olsun ne önemi var? Karadenizli inadı o zaman iki tarafta da var senin söylediğine göre.

Tamam hareket tehlikeli denebilir de lan dokunmamış bile ya ne ara onu düşünüp yüzünü tutarak acı içinde kıvranmaya karar verdin? Ben gerçekten antrenmanda buna çalıştıklarını düşünüyorum artık. Pas verirken bu kadar hızlı karar veremiyorlar.
Gözüne kramponun dibindeki çamur gelmiştir : ))

Şaka bir yana Bayrn alt yapısından gelmiş topçu.

Keşke olmasa ama bu tür şeyler futbolcu refleksi olmuş artık.

Aynı mesafe değil mi, niye Galatasaray kollandı geyiği dönüyor ki? Haftanın Fener ve Galatasaray maçları temizdi. Bir şey çıkmaz bu maçlardan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık