Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [2]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok utanmam. Tek pas yüzünden adını temize çıkartamaz. Kaç aydır bir şey yaptığı yok.
Hem sakat hem de İcardi böyle ya usta, geçen sene de aynı şekilde idi, ilk Fener maçından önce gitti 2 3 hafta tatil yaptı vs, zaten mental olarak çok iyi durumda biri olsa yolu düşmezdi buralara bu yaşta:D O yüzden eleştirileri anlıyorum ama zaten böyleydi bu adam, birkaç maça sallamaya başlar diye de tahmin ediyorum.

Hem sakat hem de İcardi böyle ya usta, geçen sene de aynı şekilde idi, ilk Fener maçından önce gitti 2 3 hafta tatil yaptı vs, zaten mental olarak çok iyi durumda biri olsa yolu düşmezdi buralara bu yaşta:D O yüzden eleştirileri anlıyorum ama zaten böyleydi bu adam, birkaç maça sallamaya başlar diye de tahmin ediyorum.
Geçen sezon çok iyiydi. Son aylarda gittikçe formdan düştü, gol atamama başladı. Sakatlık da işin bahanesi oldu açıkçası. Yine de tüm suç oyuncudadır denilmez tabii ki. Adamın performansı düşükse, sakatlığı varsa diğer oyunculara şans verirsin. En kötü maç içerisinde çıkartırsın. Bakambu'yu hiç sevmesem de şans verileceği maçlar vardı.

İrfan Can'ın kendini vurulmuş gibi yere attığı pozisyonu çığlık tablosuna shoplamamışlar hala twitterda seviye düşmüş iyice. xd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık