Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [2]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Torreria gidici galiba. GS'nin Sacha'dan sonraki en önemli 2-3 oyuncusundan. Yaptığı açıklama da çok garipmiş bence, en büyük hayalim Boca Juniors'ta oynamak falan diye. Bu açıklamadan sonra kolay kolay durmaz. Hayırlı işler oluyor GS yavaştan. Şampiyonluğu maç oynamadan vermek gibi bir şey oldu.

Torreria gidici galiba. GS'nin Sacha'dan sonraki en önemli 2-3 oyuncusundan. Yaptığı açıklama da çok garipmiş bence, en büyük hayalim Boca Juniors'ta oynamak falan diye. Bu açıklamadan sonra kolay kolay durmaz. Hayırlı işler oluyor GS yavaştan. Şampiyonluğu maç oynamadan vermek gibi bir şey oldu.
Tam olarak bilmiyorum ama kariyerimin sonunda demiş gibi anladım.

Sene sonu ne olacağı belli olmaz tabii.

Matic Beşiktaş arası bi etkileşim olmuş ama Matic 5 büyük lig istiyormuş sanırım. Bi yeşil ışık yaksa Atiba sonrası o bölgeyi aşırı rahatlatırdı. Tam bi fakir Sergio Busquets'i. 35 yaşında biraz fazla yaşlı gerçi ama kalite katardı. Krunic alınacağına Tadic'i araya sokup bunu almak daha mantıklıydı bence, Fener'in elinde Tadic gibi bi koz da vardı. Tek sıkıntı yaş.Lyon'a gidecekmiş sanırım. Sanki şu anki Lyon şampiyonluğa oynuyor.

Matic Beşiktaş arası bi etkileşim olmuş ama Matic 5 büyük lig istiyormuş sanırım. Bi yeşil ışık yaksa Atiba sonrası o bölgeyi aşırı rahatlatırdı. Tam bi fakir Sergio Busquets'i. 35 yaşında biraz fazla yaşlı gerçi ama kalite katardı. Krunic alınacağına Tadic'i araya sokup bunu almak daha mantıklıydı bence, Fener'in elinde Tadic gibi bi koz da vardı. Tek sıkıntı yaş.Lyon'a gidecekmiş sanırım. Sanki şu anki Lyon şampiyonluğa oynuyor.
Tersten oynuyor. :D

Ben istemem açıkçası. 1-2 sene top oynar maksimum. Bu sene şampiyonluk iddiamız yok.

Tersten oynuyor. :D

Ben istemem açıkçası. 1-2 sene top oynar maksimum. Bu sene şampiyonluk iddiamız yok.
Bu senenin yarısı bitti sayılır. Yaş 35 değil de 33 34 olsa 2.5 sene sözleşme yapılabilirdi. Disiplinli bi adam Atiba gibi geç bırakabilir. Ben süper ligde izlemek isterdim. Seviye atlatacağı kesin. Gedsonun dinamizm kattığı orta sahaya zekasıyla yön verirdi. Kesicilik de yapabiliyor. Mourinho'nun 1 numaralı adamıdır kendisi. Seneye ve bence bir dahaki seneye de bizim ligde iyi bir performansla şampiyonluk yarışında önemli bir adam olurdu.

2026'ya kadar sözleşmesi var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık