Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [2]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
He ya. Paramı vermiyorlar diye gitmiş fifaya
Zamanında İcardi'nin şu arkadaşıyla mevzusundan laf ettiğim için konu banı yedim. O yüzden bir şey demeye tırsıyorum biraz ama sadece şunu söylemek istiyorum bu adamın en azından kişiliğinin biraz abartıldığını düşünüyorum. Birnevi Homelander işte skdldl. Yüzünü direğe çarpıp gözümü morarttılar demesi şimdi de bu.

Zamanında İcardi'nin şu arkadaşıyla mevzusundan laf ettiğim için konu banı yedim. O yüzden bir şey demeye tırsıyorum biraz ama sadece şunu söylemek istiyorum bu adamın en azından kişiliğinin biraz abartıldığını düşünüyorum. Birnevi Homelander işte skdldl. Yüzünü direğe çarpıp gözümü morarttılar demesi şimdi de bu.
İcardi değil ki la teteden bahsediyoz.

İcardinin geçmişi bizi bağlamaz bizleyken ne olduğu önemli.

İcardi değil Tete :D

İcardi'nin gözü de direkte morarmıyor zaten :D

Reis çok pis bilenmişsin İcardi'ye :gamyon:

Ulan daha yeni gönderdik...

Arda, Rıdvan, Ahmetcan ve şimdi de Yunus Emre.

Avrupa'ya gönderdiğimiz gençlerin büyük bir kısmı sakatlık yaşıyor. Çok bariz ve can sıkıcı bir durum. Kötü referans oluyor.
Araştırılması gereken bir konu. Belki de Tr de yeterli fiziksel antrenman görmeyen bu genç oyuncular Avrupa'nın ağır antrenmanlarına bir anda geçince sakatlanıyor olabilirler.

Araştırılması gereken bir konu. Belki de Tr de yeterli fiziksel antrenman görmeyen bu genç oyuncular Avrupa'nın ağır antrenmanlarına bir anda geçince sakatlanıyor olabilirler.
Takip ettiğim kadarıyla ciddi kişisel antrenmanlar yapan Serdar ve Emirhan bu sakatlıkları yaşamadı mesela. Ama Rıdvanın kişisel olarak çok sistemli çalışmadığını biliyorum.

• Like
Tepkiler: Vvv

Homelander mı? Yok Adolf Hitler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık