İğreniyorum o adamdan ama yazarken de fark etmiştim, benzerlik yüz kızartıcı

İğreniyorum o adamdan ama yazarken de fark etmiştim, benzerlik yüz kızartıcı
Bir an soğudum senden zatenİğreniyorum o adamdan ama yazarken de fark etmiştim, benzerlik yüz kızartıcı![]()
Ya sözleşme uzatacak ya da İngiltereye gidecek diye düşünüyorum. Bize gelmez.vardır senin yönetimde tanıdığın, masuaku'ya yol verip çöksenize barisic'e? hem hırvat milli oyuncu hem de max 2-2.5m€ maaş ister.
rangers'ta kalır mı bilmem ama bu yaştan sonra pl'de en iyi ihtimalle yeni çıkmış bir takıma gider. 2022'de adı ts ile anılmış oyuncunun. bjk'ye niye gelmesin? paragöz bir insansa eğer arap kulüplerine bile gidebilir.Ya sözleşme uzatacak ya da İngiltereye gidecek diye düşünüyorum. Bize gelmez.
Maç meze oluyor işte, zaten sayılı gün var hafta bir iki tek atmadığım![]()
Leeds yazmışlar ama bilmiyorum. Hem Championship takımı hem de Ledds'in orası bir tık kalabalık sayılır. Championshipe gitmeyi kabul edecekse Hull alsın. Bence Vinagre'den iyidir.rangers'ta kalır mı bilmem ama bu yaştan sonra pl'de en iyi ihtimalle yeni çıkmış bir takıma gider. 2022'de adı ts ile anılmış oyuncunun. bjk'ye niye gelmesin? paragöz bir insansa eğer arap kulüplerine bile gidebilir.