1.5 senede 30 tane penaltı kullanıp doğrandığınızı iddia etmeniz beni bitiriyor.40 maçtır kırmızı yemeyen GS ve o sırada GS maçından önce mutlaka eksik bırakılan biz...
Geçen sene de bu sene de VAR bizim lehimize neredeyse çalışmadı.

1.5 senede 30 tane penaltı kullanıp doğrandığınızı iddia etmeniz beni bitiriyor.40 maçtır kırmızı yemeyen GS ve o sırada GS maçından önce mutlaka eksik bırakılan biz...
Transfer yapmak isteyen bir yönetim göremiyorum şu an ama... Söylentiler bile hemen kaybolup gidiyor.Bizim takım kilit transferler yapıp gol atma sorununu çözerse yine de şampiyon olur. Arena da döve döve yeneriz feneri. Artık rahat galibiyetler alabilirsek baskıyı kaldıramaz zaten bunlar.
Normal size gelmesi, sizle yarışıyoruz direkt ve size çok kolay çalınan şeyler bize çalınmıyor, daha lehimize VAR'dan gelen bir karar yok be usta, ben geçen hafta hakem hatası yok dedim, ama bu pozisyonlar art niyetli.Yahu o pozisyon 1 se 30 tane sana pozisyon bulurum net aleyhine. Abartısız söylüyorum 30 tane bulurum bu arada...
Kartlar dahilse çıkar gol pozisyonu olarakta net 10-15 bulurum
Bak o zaman son 3 senede en fazla kırmızı ve sarı kartı olan takım hangi takımmis?Fred adama sövmüş 2 maç ceza almış, alt sınırı 3 maç olduğu halde. Yine lehinize.
O da 1'e düşürüldü. Pardon 3 verildi ama 2'ye düşürüldüFred adama sövmüş 2 maç ceza almış, alt sınırı 3 maç olduğu halde. Yine lehinize.
Bu sadece 2 haftadır böyle ve ben objektif olarak bunu kabul ediyorum ama 20 hafta boyunca kollandı GS net bir şekilde. Bunu ne yazikki kabul edecek bir dürüstlük göremiyorum.Normal size gelmesi, sizle yarışıyoruz direkt ve size çok kolay çalınan şeyler bize çalınmıyor, daha lehimize VAR'dan gelen bir karar yok be usta, ben geçen hafta hakem hatası yok dedim, ama bu pozisyonlar art niyetli.
Çıkarıp vurmaları lazım yoksa fener şampiyon olacak. Görünen köy kılavuz istemez. Böyle zar zor goller buldukça puan kaybı illa gelecek.Transfer yapmak isteyen bir yönetim göremiyorum şu an ama... Söylentiler bile hemen kaybolup gidiyor.
Oyun stili ile alakalı bir durum bu. Verilmeyen 10 penaltı net çıkarırım sene son 2 sene için. Hani adamı durdurmak için indiriyorlar sonra penaltı kullanılınca mi suçlu olunuyor. Ucuz olan penaltı olunca zaten ortalık ayağa kalkıyor... 1 kere mi oldu bu? 2 kere mi?1.5 senede 30 tane penaltı kullanıp doğrandığınızı iddia etmeniz beni bitiriyor.
Geçen sene de bu sene de VAR bizim lehimize neredeyse çalışmadı.![]()
20/21 sezonu Galatasatay’a daha çok çıkmış.Bak o zaman son 3 senede en fazla kırmızı ve sarı kartı olan takım hangi takımmis?