Asıl iniesta ve xavi gidince barça bitti sonuçta onlar olmasa Messi bir hiçdi. Al da at diyorlardı. - şaka -Barca bitmiş.
Messi gitti barca bitti
Asıl iniesta ve xavi gidince barça bitti sonuçta onlar olmasa Messi bir hiçdi. Al da at diyorlardı. - şaka -Barca bitmiş.
Messi gitti barca bitti
maç güzel izlenir, Real öyle bir çıkış yapıyor ki adeta şiir gibi. Vini birden 1-1 veya 2-1 kalıp atacak gibi hissettiyor.4-1 olmuş maç. 75'e kadar arda oyuna girerse açıp izlerim maçı ama yok eğer girmezse yatar uyurum.
75'te girecek olsa ısınmaya gönderirdi. Gönderdiğini duymadım.4-1 olmuş maç. 75'e kadar arda oyuna girerse açıp izlerim maçı ama yok eğer girmezse yatar uyurum.
Demek ki işini iyi yapıyor barcaya ardayı alacağını da hissettirmiyor ona göre taktik yapmasınlar diye. Tak birden bakmışsın arda sahada75'te girecek olsa ısınmaya gönderirdi. Gönderdiğini duymadım.
bugün çok maç izledim ve iki takımı da sevmiyorum. bu maçı bana izletebilecek tek şey arda'nın oyuna girmesi.maç güzel izlenir, Real öyle bir çıkış yapıyor ki adeta şiir gibi. Vini birden 1-1 veya 2-1 kalıp atacak gibi hissettiyor.
ancelotti illa gel beni vur diyor. alkışlat çıkart 3 gol atan vini'yi, al arda'yı. çok mu zor? 4-1 olmuş maç.75'te girecek olsa ısınmaya gönderirdi. Gönderdiğini duymadım.