İyi savunma yaptı Antep diğer Anadolu takımlarına da ders olur diyeceğim ama hangi mantıkla açık oynuyorlar FB'ye karşı çözebilmiş değilim. Penaltı ve son dakika Batshuayi'nin kaçırdığının xG düşülse 0.70 civarı beklentiyle oynadılar.
Emre Özcan Fenerbahçe'ye karşı önde basın diyordu, onun ekoldenler sanırım.İyi savunma yaptı Antep diğer Anadolu takımlarına da ders olur diyeceğim ama hangi mantıkla açık oynuyorlar FB'ye karşı çözebilmiş değilim. Penaltı ve son dakika Batshuayi'nin kaçırdığının xG düşülse 0.70 civarı beklentiyle oynadılar.
İnan biz de öyleyiz, ama iki takımın bu olağanüstü performansları yüzünden taraftarlar çok geriliyor, sizin oyun temponuz bizden daha yüksek ama biz de çok pozisyona giriyoruz, aramızdaki farkın sebebi, siz leblebi gibi atıyorsunuz , biz de kabız gibi atıyoruzAçık da yakalasak kapansalar da her türlü kilidi açacak opsiyon bizde mevcut. Saçma sapan goller kaçırmayalım şaban gibi pas atmayalım yeter. Anlık performanslar çok belirleyici oluyor çünkü tamamen kadro kalitesiyle fark yaratıyoruz.
Ne ısmarlıyorsun sezon sonu onu de sen, ben yanılmamSezon sonu kaçan şampiyonluk bu, nerede görsem tanırım.
Ne ısmarlıyorsun sezon sonu onu de sen, ben yanılmam![]()
İnanır mısın insanlara anlatamıyorum, İzmir'in lanet bir soğuğu var adamın içine işliyor, ben kışın Diyarbakır'da bile bulundum buradaki kadar üşümedimNe dilersen ısmarlarım ama, İzmir'e gelmem. 5 kat giyindim soğuktan.