Biz Fener olduk, Fener de biz olmuş….
Bu Fener'liler kafayı yemiş ne ara edit yaptınız![]()
Hoca dönemi boşta ne kadar hoca varda hepsine edit yaptı bizimkiler…
Biz Fener olduk, Fener de biz olmuş….
Bu Fener'liler kafayı yemiş ne ara edit yaptınız![]()
Antepli faul diye değerlendirdiyse sarı normal de, yumruğu çakmış ya, tabi açı ile oynamamışlarsa.Kırmızı derken? Antepli sarı kart gördü.
Dediğim pozisyon buydu bu arada bunun öncesinde Ferdi faul yaptı. En azından izlerken öyle gördüm.
kötü maç izlemişliğim çoktur. dün bilerek ve isteyerek 15 dakika hellas verona-empoli maçı izledim mesela. düzenli olmasa da ara ara izliyorum süper lig maçı ve ayrıca, maç bittikten sonra nadiren hakemlerin yaptığı hatalar hakkında konuşurum. hakem de oyunun bir parçası ve hata yapması çok doğal. adaletsizlik ve hatta şike bile oyunun içinde olan şeyler bana göreSen çok süper lig izlemediğin için bilmezsin, artık bunları kasti olsa da atmıyorlar.Misal aynısı -hatta daha beteri- dün Beşiktaş'ın maçında olmuş penaltı bile vermemişler.
Sizin maçı dün izleyemedim ama yaptığı açıklamayı çok beğendim maç sonu.Biz Fener olduk, Fener de biz olmuş….
Hoca dönemi boşta ne kadar hoca varda hepsine edit yaptı bizimkiler…
Penaltı ama ya, çok amatörce penaltı.Penaltı kartı oynandı![]()
Açıklama yapan çoktu sen hangisini diyorsun?Sizin maçı dün izleyemedim ama yaptığı açıklamayı çok beğendim maç sonu.
Hayır resmi hocanızı diyorumAçıklama yapan çoktu sen hangisini diyorsun?
Rıza Çalımbay bile açıklama yaptı.![]()