Afiyet olsun, katılırdım ama ben uzağım sendenBurada mısın? Sahile gideyim dedim dondum. Lojmana geldim şimdi demleniyorum. :d

Afiyet olsun, katılırdım ama ben uzağım sendenBurada mısın? Sahile gideyim dedim dondum. Lojmana geldim şimdi demleniyorum. :d
Afiyet olsun, katılırdım ama ben uzağım sendenKarşıyaka'da yaşıyorum.
Baya para ödenmiyormuş oyunculara. 2si zaten ihtar çekmiş ama birkaç kişi daha çekecek gibiymiş.
Her şey bir anda oldu ve yönetim biz olduk dedi. İlhan hocanın gidişiyle birlikte takım dağıldı, taraftar küstü. 20 bin ortalama ile oynayan takımın maçına 6-7 bin kişi anca giymeye başladı. Sadece bilet gelirinden 30-40 milyon lira kaybetti kulüp. Maç günü satışları cabası.darısı diğer tüm kötü yönetilen takımların başına.
![]()
Kendini kurtarsın yeter. Gölge etmesin.Ahmet Davutoğlu kurtarır.
İş gezisi onlar hepDubai'ye giden adamsın yarım saat uzak diyorsun.
bence batma sebebiniz konya'nın son senelerde başarılı olması. büyük ihtimalle bu yüzden battınız çünkü yukarılara doğru kafasını gösteren bir takım olduğunda, iş bilmez insanlar şan şöhret ve rant için yönetime girip soyarlar kulübü. kendileri gibi düşünmeyenlere de yol verirler. sonrada batırırlar kulübü ve hiçbir sorumluluk almadan kaçarlar.Her şey bir anda oldu ve yönetim biz olduk dedi. İlhan hocanın gidişiyle birlikte takım dağıldı, taraftar küstü. 20 bin ortalama ile oynayan takımın maçına 6-7 bin kişi anca giymeye başladı. Sadece bilet gelirinden 30-40 milyon lira kaybetti kulüp. Maç günü satışları cabası.
O günlerde ben söylemiştim tam olarak söylediğini. Bosna’yı altyapısı gibi kullanan Konyaspor’a Sırp hoca gelmez diye. Bu ideolojik dinamiklere aykırı. Kulübün genetiğine ters bir hareket.bence batma sebebiniz konya'nın son senelerde başarılı olması. büyük ihtimalle bu yüzden battınız çünkü yukarılara doğru kafasını gösteren bir takım olduğunda, iş bilmez insanlar şan şöhret ve rant için yönetime girip soyarlar kulübü. kendileri gibi düşünmeyenlere de yol verirler. sonrada batırırlar kulübü ve hiçbir sorumluluk almadan kaçarlar.
ilhan palut'a yol verip, çok sayıda boşnak ve hırvat futbolcunun olduğu bir takıma sırp hoca getirdiklerinde anlamalıydınız sonun geldiğini
akhisar ve karabük çok güzel iki örnek bu konuya.
Samsun yerine Konya düşer o zaman. Başakşehir düşse demiştim içimden yukarı tırmandı herifler.Bu arada Konyaspor batmış. Kimse para alamıyormuş.
yönetimden birileri, sırp hocaya ve menajerine ödenen paranın bir kısmını cukkaladı muhtemelen.O günlerde ben söylemiştim tam olarak söylediğini. Bosna’yı altyapısı gibi kullanan Konyaspor’a Sırp hoca gelmez diye. Bu ideolojik dinamiklere aykırı. Kulübün genetiğine ters bir hareket.