İtirazdan değil, bileğe basmadan yedi, hakem kararı doğru idi bu arada, paşam kendine yediremedi sadece.kerem mal mısın olum sen? sarı kartın varsa ne diye şiddetli itirazda bulunuyorsun?
İtirazdan değil, bileğe basmadan yedi, hakem kararı doğru idi bu arada, paşam kendine yediremedi sadece.kerem mal mısın olum sen? sarı kartın varsa ne diye şiddetli itirazda bulunuyorsun?
Usta nefret ediyorlarsa, 7 attığınız maçlarda değil de böyle maçlarda doğramaları lazım ama işin gırgırı bir yana bitiriciliği bu kadar vasat olan bir takım şampiyon olamaz. Über seviyede gol atmalarına da gerek yok. Sadece bariz gol pozisyonlarını daha az kaçırsalar yetecek çünkü anormal derecede iyi defans hattımız var. Bayern hücum hattını durduracak kalitede ama ön hat mersin idman yurdu .d Geçen seneki İcardi olsa tek başına gol açığını kapatırdı ama o da formsuz bitik. Zaha ziyech formsuz. Tete topçu değil. Keremin gol atabilmesi için kalenin 15 metre falan olması lazım. Onları kaçırmak gerçekten daha zor anasını satayım. Sabrinin adı çıkmış gerçek sabri bu. Ndombele yorumsuz. Şu takıma 2013 snejder ve burak yılmazı koy maç kaybetmez ligde.Usta bizden nefret ediyorlar ama 7 atıyoruz çözüm bu sanirim
Tek tartışmalı kararı bence yere düşerken olan el, kural nasıl bilmiyorum ama bence penaltı değil, kabahat bizde, bulunca atacaksın, böyle sonuçlar sıradan bir sezonda normal ama iki takım da ekstrem puan topladığı için önemli oluyor işte.GS ilk defa operasyon yedi. Süper kupanın cezası sanirim
Kral etme eyleme zaten kaç maç içimizden geçtiler. Eksiksiniz İcardi formunda dönsün o sorunlar çözülür ama farklı ayaklara özellikle ziyeche çok ihtiyacınız var benceUsta nefret ediyorlarsa, 7 attığınız maçlarda değil de böyle maçlarda doğramaları lazım ama işin gırgırı bir yana bitiriciliği bu kadar vasat olan bir takım şampiyon olamaz. Über seviyede gol atmalarına da gerek yok. Sadece bariz gol pozisyonlarını daha az kaçırsalar yetecek çünkü anormal derecede iyi defans hattımız var. Bayern hücum hattını durduracak kalitede ama ön hat mersin idman yurdu .d Geçen seneki İcardi olsa tek başına gol açığını kapatırdı ama o da formsuz bitik. Zaha ziyech formsuz. Tete topçu değil. Keremin gol atabilmesi için kalenin 15 metre falan olması lazım. Onları kaçırmak gerçekten daha zor anasını satayım. Sabrinin adı çıkmış gerçek sabri bu. Ndombele yorumsuz. Şu takıma 2013 snejder ve burak yılmazı koy maç kaybetmez ligde.
gs yönetimi de idari disiplin cezası vermeli o zaman. hoş değildi çıkarken gösterdiği davranışlar.İtirazdan değil, bileğe basmadan yedi, hakem kararı doğru idi bu arada, paşam kendine yediremedi sadece.
Pozisyon kırmızı değil sarılık pozisyon. Bu sezon topa vurdu, bilerek basmadı gibi açıklamaların yapıldığı ve sarının bile verilmediği böyle pozisyonlar var.İtirazdan değil, bileğe basmadan yedi, hakem kararı doğru idi bu arada, paşam kendine yediremedi sadece.
İkinci sarıdan yedi usta ama ben daha çok Sivas'ın penaltısını biraz ucuz buldum. Tabi el kurallarını bilmiyorumPozisyon kırmızı değil sarılık pozisyon. Bu sezon topa vurdu, bilerek basmadı gibi açıklamaların yapıldığı ve sarının bile verilmediği böyle pozisyonlar var.
Kerem topa vuruyor aynı anda farkında almadan ayağa da basıyor. Bence kırmızı değildi bu pozisyon.
Kerem kızmakta haklı ama profesyonel olacaksın. İrfan gibi koşarak oyundan çıkacaksın böyle bir durumda.
İkinci sarı ise doğru. Spiker öyle dedi ama bir an istatistikte direk kırmızı gibi gördüm. Sarı'ya itirazdan atıldıysa gayet normal.İkinci sarıdan yedi usta ama ben daha çok Sivas'ın penaltısını biraz ucuz buldum. Tabi el kurallarını bilmiyorum