Montana
Zaha ikili mücadelede hakem düdük çalınca ona taktı, hala anlatıyor. Haklı bu arada hekem gereksiz çaldı, mücadelede yere bıraktı eleman kendini.
Ayni asisti geçen salı günü ben de halı sahada yaptım, maçlarımı takip ediyor sanırımZaha baba asist.
Usta size futbolcu eleştirisine yasak getiriyorum, @justahuman Icardi’ye sallayıp durdu şimdi ya aslında Icardi o kadar kötü değilmiş demeye başladı.Ayni asisti geçen salı günü ben de halı sahada yaptım, maçlarımı takip ediyor sanırım![]()
Transferler ve transfer dönemindeki maçlar belirleyici olacak. Fener riske girmeden ihtiyaç duyduğu yerlere tecrübeli iş görecek kişileri alıyor gibi. GS'de ise bir hareket yok.Artık GS bu yarışı bırakmaz sezon sonuna kadar böyle gideriz![]()
Faul yoktu orada. Oyuncu Zaha'ya yüklenirken kendisini kurtardı sadece orta şansı vardı önemli atak gitti ama Zaha'nın buna takılı kalmak yerine oynuna bakması lazım.Zaha ikili mücadelede hakem düdük çalınca ona taktı, hala anlatıyor. Haklı bu arada hekem gereksiz çaldı, mücadelede yere bıraktı eleman kendini.
Mertens'e yazdık usta onu.Zaha baba asist.
Berkan torreira yedekler birde sol bek lazım sizede, bek olmadan alıyorsunuz maçları anca torreira sakatlanırsa GS puan kaybederTransferler ve transfer dönemindeki maçlar belirleyici olacak. Fener riske girmeden ihtiyaç duyduğu yerlere tecrübeli iş görecek kişileri alıyor gibi. GS'de ise bir hareket yok.
Berkan Kutlu ve Berkay Yılmaz falan konuşuluyor sadece.
Faul yoktu orada. Oyuncu Zaha'ya yüklenirken kendisini kurtardı sadece orta şansı vardı önemli atak gitti ama Zaha'nın buna takılı kalmak yerine oynuna bakması lazım.
Zaha ne iyi ne kötü bu maç. Önemli yerlerde çok fazla olumlu aksiyona giremedi ama baya çaba gösteriyor göstermelik değil gerçekten top kovalıyor vs.
Mertens istese KK olur klasmanında kaldı ne yazık ki, gerçeklikde KK olarak Zaha anıldı.Mertens'e yazdık usta onu.