Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [2]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu hocanın gelmesi transfer döneminde de aynı tür haberlerin geleceğine işaret ediyor. Şöyle ayağı düzgün portekiz tetrisatından geçmiş isimler gelir İnşallah. Zaten portekiz olarak oyuncu getirebilecek güçlü bir isimiz gerek Q7 olsun, Simao veya Pepe olsun. Bu saatten sonra Portekiz'le ilişkileri yükseltip oradan iyi oyuncular getirebiliriz. Beşiktaş'ımıza hayırlı olsun, diyelim.

Apo’u artık United ve Bayern’liler bile tanıyor, hafife almamalısın.
Türkiye'nin %60ı tanımıyordur daha.

Bu hocanın gelmesi transfer döneminde de aynı tür haberlerin geleceğine işaret ediyor. Şöyle ayağı düzgün portekiz tetrisatından geçmiş isimler gelir İnşallah. Zaten portekiz olarak oyuncu getirebilecek güçlü bir isimiz gerek Q7 olsun, Simao veya Pepe olsun. Bu saatten sonra Portekiz'le ilişkileri yükseltip oradan iyi oyuncular getirebiliriz. Beşiktaş'ımıza hayırlı olsun, diyelim.
Hoca çok yaşlı, benim içime sinmeyen kısmı orası. Portekizli menajerlerle de aramız iyi -maalesef- :D

Hoca çok yaşlı, benim içime sinmeyen kısmı orası. Portekizli menajerlerle de aramız iyi -maalesef- :D
Yani yaşlı olması beni de biraz tedirgin ediyor ama genci de bizim medya çabuk yer. Koskoca Lucescu'yu yedi bu medya gençleri yemesi daha kolay. Yaşlı olması medya konusunda daha kafası rahat demek. Ronaldo'cuları idare eden birisi bizim taraftarı da idare edebilir ama ben max 1.5 yıl veriyorum hocaya sonra ayrılır gibi geliyor. Sadece Portekiz'den iyi oyuncuları getirebilecek bir hoca olduğundan biraz umutluyum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık