Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [2]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üye silindi 789

Bene her türlü Kaan-Toreira olur. Sanchez sakatsa Nelsson oynar stoperde. Zaten son maç özelinde hak ediyor.

İsteksizliğini çok belli ettiği ve yönetime tepki verdiği için bir dönem oynatılmıyordu ama şuan sular bir nebze durulmuş gibi bu yüzden Sanzhez sakatsa dediğin gibi Nelsson oynayacaktır.

Diğer bir belirsizlik ise sol bek. Angelino %99 oynamaz. Leipzig'in son dakika ekstra ek protokol yapacağını sanmıyorum. Ancak devre arasında.
Barış mı oynasa Kazımcan mı hiç bilemiyorum. Kazımcan'ı Zaha'yı dengelemek için oynatabilir. Barış'ı ise Osa'i yi tamamen hapsetmek için.

Kağıt üzerinde en uygunu Barış, Yetersiz olsa bile her iki yönde de Angelino'dan daha iyi varlık gösterdi.
Her iki kanat için de geçerli. Beklerin performansı epey belirleyici olacak maçta.

Fred'in yokluğu ne kadar etki eder göreceğiz ama genel lig performanslarına göre ve ev sahibi avantajı ile ibre %5 fenerden yana.
Ben böyle bir maça Barış sol bek istemem. Hücuma katkısı var, fiziği de iyi diye oynatıyor ama defans tarafında tam bir bomba. Maçta bakıyorum nerede duracağını bilmiyor. Sol bek zihniyetiyle yetişmemiş, futbolu öyle oynamamış. Zaten futbol aklı pek yok. Zeki bir oyuncu değil. Hal böyleyken defansta hiç güven vermiyor. Angelino tercih ederim ben.

Ben böyle bir maça Barış sol bek istemem. Hücuma katkısı var, fiziği de iyi diye oynatıyor ama defans tarafında tam bir bomba. Maçta bakıyorum nerede duracağını bilmiyor. Sol bek zihniyetiyle yetişmemiş, futbolu öyle oynamamış. Zaten futbol aklı pek yok. Zeki bir oyuncu değil. Hal böyleyken defansta hiç güven vermiyor. Angelino tercih ederim ben.
Angelino oynarsa almak zorundalar. Bu yüzden bir sondakika gelişmesi olmazsa Kazımcan veya Barış oynayacak.

Bu maçta ilk kez üçlü falan da deneyeceğini sanmıyorum. Bir Kadıköy sürprizi yapmak istiyorsa ayrı mesele.

Objektif Gsli denmiş hemen toplanalım. Forum objektif üye görsün. @Arthur Morgan @Mihawk @Whitebear D
Buyrun benim hskshjs
@Mihawk @Arthur Morgan @Whitebear D

Kadıköy'de otelde çalışıyorum. Maçtan dolayı otel Fenerbahçeli taraftarlarla doldu. Şöyle bir güzel yensek de gs formasıyla çalışsam o gün.:ehe:
maç günleri kadıköy küfürlü tezahürattan geçilmiyor skshskus dikkat et ama taşkınlık çıkaracak kekolar da var kdksjos

3 gün önce 5 yiyen takımdan reaksiyon beklersin ya hani, heh işte o yok bizde. takımda uyuşukluk var. basit top kayıpları, düşük tempoda pres, savunma dikkatsizlikleri... maçı manu'ya hediye edeceğiz gibi duruyor ki garnacho şut çekebiliyor olsa 2-0 gerideydik çoktan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık