kean juventus topçusu değil. kean, everton'un juventus'a attığı bir kazık. sakat olmadığında da artı bir değer kattığı söylenemez juve'ye.+Geniş bir hücum hattı yok Juve'nin. Milik formsuz, Kean sakat. Şimdi sakatlığı ne kadar sürecek diye baktım ama yazmıyor bir süre. Birkaç maçtır oynamıyor. Forvet ya da forvet arkası oynayabilecek saf kan bu mevkinin oyuncusu olan Kenan ve Vlahovi dışında 2 kişi kalıyor Chiesa ve Moise Kean. Zaten onları da o mevkilerde kullanmış-kullanıyor. Keandan verim alamadı. Chiesa Vlah'dan daha formdaydı aslında ama geçen maç kesmişti Allegri. Yedeklere bile almamıştı, bu maç yedekte. Ne oldu, neler yaşandı yani olayın magazin kısmı ne bilmiyorum.
Özetle elde 2 tane ne vereceği belli ileri uç oyuncusu varken (Vlah ve Chiesa) 2 tane de genç oyuncu var. 20 yaşında henüz bekleneni verememiş Kean yerine ışık vaadeden ve 2 yaş daha genç Kenan'ı tercih etmiş.
bakındım biraz, allegri chiesa için son iki antrenmanda iyiydi ama daha yol var önünde demiş. ekim ayındaki sakatlıktan sonra toparlamadı herhalde.
juve'nin hiçbir hattı geniş değil bu arada. yokluktan genç oyuncu oynatıyorlar.