Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [2]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Paylaştıkları maddeyi diyorsan maddeler doğru evet.

Direkt Serbest Vurus
Bir oyuncu aşağıdaki ihlallerden birini hakemin kanaatince; dikkatsiz,
kontrolsüz veya aşırı güç kullanarak bir rakibine karşı yaparsa bir direkt
serbest vuruş verilir:
• şarj yaparsa
• üzerine sıçrarsa
• tekme atarsa veya tekme atmaya teşebbüs ederse
• iterse
• vurursa veya vurmaya teşebbüs eder se (kafa atmak dahil)
• ayakla müdahale ederse (tackle) veya mücadele ederse
• çelmelerse veya çelmelemeye teşebbüs ederse
Eğer bir ihlal temas içeriyorsa, direkt serbest vuruş ile cezalandırılır.
Demek ki penaltı kere penaltı, o yüzden iyi niyetli temennim hala geçerli bu pozisyonu yaşamaları için:D

Demek ki penaltı kere penaltı, o yüzden iyi niyetli temennim hala geçerli bu pozisyonu yaşamaları için:D
Ben bu kuralı biliyorum zaten.

Hatırlarsan Erden'in açıklamalarında başka bir maçta GS'li'ye sallanan tekme var. Kural açık değse de değmese de penaltı. Ama o görüntüyü vermemişler vs. diyordu.

Ancak bizim ülkemizde kolay kolay özellikle böyle bir pozisyona kolay kolay penaltı verilmez. Sadece ikinci hamle için diyorum. İlk hamlesi dudağına geliyor onun şiddet vs. önemli.

İlk hamlesi dediğin gibi kurala uygun ama böyle bir penaltı verildiğine pek şahit olmadım açıkçası. Çok daha bariz tekme, tokat, kafa girişimine anca ki ona bile verildiği çok nadirdir.

Dediğim gibi kurala uygundur ama uygulandığı pek görülmüş bir şey değil. Kolunu kurtarmaya çalıştı şu bu denir vs.

Boşver verilmediği iyi olmuş. Son 3 derbide şutu yokmuş Fener'in. Bizimkiler Bayern-Manu maçları gibi kendi oyununu oynasın rahat yener. Hele hele kendi evinde.

Ben bu kuralı biliyorum zaten.

Hatırlarsan Erden'in açıklamalarında başka bir maçta GS'li'ye sallanan tekme var. Kural açık değse de değmese de penaltı. Ama o görüntüyü vermemişler vs. diyordu.

Ancak bizim ülkemizde kolay kolay özellikle böyle bir pozisyona kolay kolay penaltı verilmez. Sadece ikinci hamle için diyorum. İlk hamlesi dudağına geliyor onun şiddet vs. önemli.

İlk hamlesi dediğin gibi kurala uygun ama böyle bir penaltı verildiğine pek şahit olmadım açıkçası. Çok daha bariz tekme, tokat, kafa girişimine anca ki ona bile verildiği çok nadirdir.

Dediğim gibi kurala uygundur ama uygulandığı pek görülmüş bir şey değil. Kolunu kurtarmaya çalıştı şu bu denir vs.

Boşver verilmediği iyi olmuş. Son 3 derbide şutu yokmuş Fener'in. Bizimkiler Bayern-Manu maçları gibi kendi oyununu oynasın rahat yener. Hele hele kendi evinde.
Birincisi kural neyse o, ben verilmedi iyi olmuş demem, tek iyi tarafı bazı fenerli arkadaşların hakemler hep bize karşı algısının yıkılmış olması olurdu ama maalesef sanmıyorum o da yıkılmadı,ikincisi sanırım o istatistik 3 maç olmaması lazım, ben geçen seneki oynanan derbide Osayi'nin net kaleyi bulan şutunu hatırlıyorum, ilk maçtan bahsediyorum, ikincisinde yok isabetli şutları.İyi niyetinin farkındayım ama boş ver, Montana'ya laf etme şansı verme :D

Birincisi kural neyse o, ben verilmedi iyi olmuş demem, tek iyi tarafı bazı fenerli arkadaşların hakemler hep bize karşı algısının yıkılmış olması olurdu ama maalesef sanmıyorum o da yıkılmadı,ikincisi sanırım o istatistik 3 maç olmaması lazım, ben geçen seneki oynanan derbide Osayi'nin net kaleyi bulan şutunu hatırlıyorum, ilk maçtan bahsediyorum, ikincisinde yok isabetli şutları.İyi niyetinin farkındayım ama boş ver, Montana'ya laf etme şansı verme :D
- Sadece sosyal medyadan beslenen ve forma rengine göre yorumlayanlar bu algıdan kurtulamaz maalesef.

- 3 maç istatistiğini yanlışmış evet daha önce evinde çekmiş isabetli şut.

- Öz yurdumuzda parya kaldık burada da montana yapıyor ne diyelim canı sağ olsun : P

Son düzenleme:
- Sadece sosyal medyadan beslenen ve forma rengine göre yorumlayanlar bu algıdan kurtulamaz maalesef.

- 3 maç istatistiğini yanlışmış evet daha önce evinde çekmiş isabetli şut.

- Öz yurdumuzda parya kaldık burada da montana yapıyor ne diyelim canı sağ olsun : P
Ben de böyle davranmam normalde ama hem burada yazılanlardan, hem de gerçek hayatımdaki bazı fenerli arkadaşlardan yıldım, objektif futbol yorumlarımı futbol konuşmak isteyenle yapıyorum.

Hacıahmetoviç tek dos oynayamıyor, oyun kuracam diye tüm takımı geriye çekiyor, tüm sistem çöküyor, çift oos'tan 1 tanesinde denensin diye burada 6 aydır bağırıyordum.
1 satanın kulu duydu sesimi.
Teşekkürler Serdar hoca.

Bahtiyar'ı da asıl yeri olan 10 numarada oynatacak bi oyun dizayn etmesi lazım, 4-2-3-1 gibi belki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık